reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
W innych sytuacjach byś wzięła, ale w takiej gdzie jest ciąża i dziecko to chyba duże ryzyko tak jak piszesz.
No dokładnie.. normalnie to bym sie nie zastanawiała.. ja i tak euthyrox biore na spiocha nad ranem zeby nie zwymiotowac a witaminy z jedzeniem jak sie lepiej czuje wiec chyba keszcze nie zdarzyło mi sie ich zwrócić.. jak sie złe czuje w pracy to poprostu biore je wieczorem z kolacja a potem sie odrazu klade wiec juz raczej nie wymiotuje zeby ich nie zwrócić

No dokładnie.. normalnie to bym sie nie zastanawiała.. ja i tak euthyrox biore na spiocha nad ranem zeby nie zwymiotowac a witaminy z jedzeniem jak sie lepiej czuje wiec chyba keszcze nie zdarzyło mi sie ich zwrócić.. jak sie złe czuje w pracy to poprostu biore je wieczorem z kolacja a potem sie odrazu klade wiec juz raczej nie wymiotuje zeby ich nie zwrócić
Mam podobnie. Rano euthyrox i duphason ciężko wchodzi. Potem szykuje się do pracy i o 6 wychodzę z domu wiec kilka razy już tak było że szłam i ślinę przelykalam żeby nie zwrócić. A jak mnie w autobusie wytelepalo to była tragedia wysiadałam i postać musiałam chwilę by jakoś wrócić do zywych🤢🤢🤢

Bylam na usg 6+2 serduszko bilo rozebczalam sie jak dziecko, crl 6,2mm . Ciaza co prawda zagrozona i dostalam juz na zapas skierowanie do szpitala z powodu tych moich bóli podbrzusza. 🤷‍♀️ do luteiny dołącza duphaston kolejna wizyta za 2tyg i dalej bede sie stresowac..
Bylam na usg 6+2 serduszko bilo rozebczalam sie jak dziecko, crl 6,2mm . Ciaza co prawda zagrozona i dostalam juz na zapas skierowanie do szpitala z powodu tych moich bóli podbrzusza. 🤷‍♀️ do luteiny dołącza duphaston kolejna wizyta za 2tyg i dalej bede sie stresowac..
Ile uderzeń miało serduszko ? U mnie podobny tydzień ciąży według usg , 121 uderzeń

reklama
Lepiej pójść i się uspokoić , ja za każdym razem jak pojawiły się plamienia biegłam do lekarza
Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze, dzieciątko urosło do 3 cm, serduszko bije i wszystko super :) plamienie prawdopodobnie spowodowane stresem, mam unikac stresu, wysiłku i oszczędzać się maxymalnie :) kamień z serca ❤

Do góry