Ja biorę asmag forte te 3x2Jaki magnez polecił wam ginekolog i w jakich dawkach? Ja biorę magneb6 3×2 i wydaje mi się dużo
reklama
Potwierdzam mi kazał tak dużo magnezu bo przy wymiotach się wypłukujeMi przepisała magne b6 ale 2x1. Z tym, że ja robiłam przed ciążą badania krwi i wszystko było ok + nie mam plamień ani nie wymiotuję.
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
u mnie to samo! Od tygodnia tylko kanapki z białym serkiemFajnie u mnie tylko kanapka z białym serem przejdzie
Ja w każdej ciąży na początku nabiał od jajek po sery. Szynki kiełbasy mięso dla mnie nie istnieje. Idziemy w sobotę na chrzciny to mój się cieszy że wkoncu mięcho będzie jadłu mnie to samo! Od tygodnia tylko kanapki z białym serkiem
Mocne nie jest. Bo są silniejsze środki, ale też nie na każdego działa. Dobrze na wymioty ogólnie działa hydroxizinum i metoclopramid.ale czy są dozwolone w ciąży tego nie wiem.Pamiętam że moja teściowa też dostawała przy chemioterapii to musi być mocne
dzwoneczek8811
No dokładnie.. normalnie to bym sie nie zastanawiała.. ja i tak euthyrox biore na spiocha nad ranem zeby nie zwymiotowac a witaminy z jedzeniem jak sie lepiej czuje wiec chyba keszcze nie zdarzyło mi sie ich zwrócić.. jak sie złe czuje w pracy to poprostu biore je wieczorem z kolacja a potem sie odrazu klade wiec juz raczej nie wymiotuje zeby ich nie zwrócićW innych sytuacjach byś wzięła, ale w takiej gdzie jest ciąża i dziecko to chyba duże ryzyko tak jak piszesz.
Hydroxyzyne miałam przepisaną więc pewnie jest bezpieczne ale jak nie trzeba to lepiej się pomęczyć.Mocne nie jest. Bo są silniejsze środki, ale też nie na każdego działa. Dobrze na wymioty ogólnie działa hydroxizinum i metoclopramid.ale czy są dozwolone w ciąży tego nie wiem.
Mam podobnie. Rano euthyrox i duphason ciężko wchodzi. Potem szykuje się do pracy i o 6 wychodzę z domu wiec kilka razy już tak było że szłam i ślinę przelykalam żeby nie zwrócić. A jak mnie w autobusie wytelepalo to była tragedia wysiadałam i postać musiałam chwilę by jakoś wrócić do zywychNo dokładnie.. normalnie to bym sie nie zastanawiała.. ja i tak euthyrox biore na spiocha nad ranem zeby nie zwymiotowac a witaminy z jedzeniem jak sie lepiej czuje wiec chyba keszcze nie zdarzyło mi sie ich zwrócić.. jak sie złe czuje w pracy to poprostu biore je wieczorem z kolacja a potem sie odrazu klade wiec juz raczej nie wymiotuje zeby ich nie zwrócić
Asiorekk89
Bylam na usg 6+2 serduszko bilo rozebczalam sie jak dziecko, crl 6,2mm . Ciaza co prawda zagrozona i dostalam juz na zapas skierowanie do szpitala z powodu tych moich bóli podbrzusza. do luteiny dołącza duphaston kolejna wizyta za 2tyg i dalej bede sie stresowac..
Ile uderzeń miało serduszko ? U mnie podobny tydzień ciąży według usg , 121 uderzeńBylam na usg 6+2 serduszko bilo rozebczalam sie jak dziecko, crl 6,2mm . Ciaza co prawda zagrozona i dostalam juz na zapas skierowanie do szpitala z powodu tych moich bóli podbrzusza. do luteiny dołącza duphaston kolejna wizyta za 2tyg i dalej bede sie stresowac..
reklama
Gabson123
Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze, dzieciątko urosło do 3 cm, serduszko bije i wszystko super plamienie prawdopodobnie spowodowane stresem, mam unikac stresu, wysiłku i oszczędzać się maxymalnie kamień z serca ❤Lepiej pójść i się uspokoić , ja za każdym razem jak pojawiły się plamienia biegłam do lekarza