reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

poczekaj na spokojnie przez noc chyba, ze cos sie zacznie dziać wczesniej. Jak nie to zadzwon rano do lekarza i powiedz ze mieliście taka sytuacje, zestresowałas sie i teraz sie martwisz sie jeszcze o bobasa przez ten śluz
Tak zrobię, dziękuję ;* teraz byłam w toalecie znów i niby czysto także lekka ulga

reklama
A co dostałaś na wymioty?
wypisał mi receptę na Diphergan. Ja go kojarze na kaszel ale mowil ze on tez jest z tych mocniejszych na wymioty i jeszcze jakis na t jest. Chyba torecan. Ogolnie mowi ze nie powinno sie go brać ale jak wymioty nie sa sporadyczne tylko częste to musimy je uspokoic i tutaj korzyści przewyższają szkoda.. ale jeszcze rozważam czy brać.. dzisiaj nie wymiotowalam.. jak bede sporadycznie wymiotowała to nie chciałabym brać.. szkoda mi malucha

Czy ktoras z was robi test pappa podwojny? Dzis rozmawialam z lekarzem i powiedzial ze on by byl bardziej skłonny do tego przy prenatalnym usg. Nie wiem czy dobrze kumam bo tak szybko nawijał 😂 i powiedzial zw gdyby Pappa cos nie tak wyszlo to mozna wtedy poszerzyć diagnostykę. Co o tym myslicie?

Czy ktoras z was robi test pappa podwojny? Dzis rozmawialam z lekarzem i powiedzial ze on by byl bardziej skłonny do tego przy prenatalnym usg. Nie wiem czy dobrze kumam bo tak szybko nawijał 😂 i powiedzial zw gdyby Pappa cos nie tak wyszlo to mozna wtedy poszerzyć diagnostykę. Co o tym myslicie?
Też chcę najpierw zrobić pappa A w razie gdyby coś wyszło nie tak To pójść dalej w tym temacie. Myślę że to dobre rozwiązanie

Cześć... Nie spodziewałam się że będę się tak szybko zegnala 😭 wczoraj usg, kontrolne bo wszystko książkowe... Badania, żadnych boli, żadnych krwawien... Na monitorze brak akcji serca... Dziecko zatrzymało się ok 3/4 dni temu... Skierowanie do szpitala... Nie wiem co mam robić... Czy czekać na krwawienie czy iść od razu? Lekarz powiedział że to nasz wybór... Ale ostrzegł że leki które mają wywołać krwawienie, które są podawane w szpitalu powodują potworny ból brzucha i lepiej czekać na krwawienie...

Cześć... Nie spodziewałam się że będę się tak szybko zegnala 😭 wczoraj usg, kontrolne bo wszystko książkowe... Badania, żadnych boli, żadnych krwawien... Na monitorze brak akcji serca... Dziecko zatrzymało się ok 3/4 dni temu... Skierowanie do szpitala... Nie wiem co mam robić... Czy czekać na krwawienie czy iść od razu? Lekarz powiedział że to nasz wybór... Ale ostrzegł że leki które mają wywołać krwawienie, które są podawane w szpitalu powodują potworny ból brzucha i lepiej czekać na krwawienie...
Tak bardzo mi przykro :( nie potrafię Ci doradzić, ja miałam zabieg w prywatnej klinice i tam mni nie bolało. Dostałam globulkę dopochwowa, wywołało skurcze i krwawienie i zabrali na oczyszczenie.

Tak bardzo mi przykro :( nie potrafię Ci doradzić, ja miałam zabieg w prywatnej klinice i tam mni nie bolało. Dostałam globulkę dopochwowa, wywołało skurcze i krwawienie i zabrali na oczyszczenie.
Dopowiem że oczyszczenie miałam pod narkoza, jedynie jak się wybudzilam ponoć mocno płakałam, ale to efekt narkozy ponoć.

Przykro mi strasznie 😞 też przez to przeszłam dwa razy pierwszy raz samoistne doszło a za drugim razem miałam zabieg pod narkozą nic nie bolało później plamiłam z 3 dni...nie wiem czy warto czekać bo nie wiadomo kiedy Cię złapie...

reklama
Przykro mi strasznie 😞 też przez to przeszłam dwa razy pierwszy raz samoistne doszło a za drugim razem miałam zabieg pod narkozą nic nie bolało później plamiłam z 3 dni...nie wiem czy warto czekać bo nie wiadomo kiedy Cię złapie...
No właśnie, zwłaszcza że ja kompletnie nic nie czuje, żeby się coś działo... I mąż też się martwi i uważa że lepiej pójść żeby wyczyscili, żeby nic mi się nie stało a dzieciątku i tak już nic nie pomoże (niestety). A na psychikę średnio to służy... Myślę ciągle że chodzę z martwym aniolkiem w brzuchu i nie mogę mu pomóc... 😭

Do góry