reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czy boli kogoś krzyż ? Mnie boli od kilku dni bardzo się niepokoje
Tak przechodziłam przez to 3dni nie mogłam chodzić tak mnie potwornie bolało i podbrzusze do tego bałam się że dojdzie do poronienia byłam u gin dała mi 2x luteinę 2x duphaston 1x acard i 2x nospa 2x2 magnez i leżeć jak najwięcej od tamtej pory już tak nie boli ale jak się bardziej przemęczę to bóle wracają ale z dzieciem wszystko w porządku było no ale krwiaka mam i muszę bardziej uważać...

Ja się wlansie naczytalam co może oznaczać ten ból i jestem cała w nerwach , też ledwo chodzę jak leżę to też boli jak siedzę to już WGL. Nie wiem co to będzie .

Mnie dzisiaj zaczął kręgosłup boleć w lędzwiach ale nie nastawiam się na to że to coś złego bo od zawsze mam zwyrodnienie w tym miejscu i od zawsze tata który jest ortopedą mnie straszył że "w ciąży będę płakać jak się nie dam zoperować"...także tego...

3A5F8C5B-A4C4-470D-BAAF-3CAAFC4AC5DE.jpeg
1
1 fota do albumu :))) 8tc

reklama
Do góry