Olka2729
Fanka BB :)
Mnie boli od wczoraj ,ale staram się nie nakręcać. Co ma byc to bedzieCzy boli kogoś krzyż ? Mnie boli od kilku dni bardzo się niepokoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie boli od wczoraj ,ale staram się nie nakręcać. Co ma byc to bedzieCzy boli kogoś krzyż ? Mnie boli od kilku dni bardzo się niepokoje
Tak przechodziłam przez to 3dni nie mogłam chodzić tak mnie potwornie bolało i podbrzusze do tego bałam się że dojdzie do poronienia byłam u gin dała mi 2x luteinę 2x duphaston 1x acard i 2x nospa 2x2 magnez i leżeć jak najwięcej od tamtej pory już tak nie boli ale jak się bardziej przemęczę to bóle wracają ale z dzieciem wszystko w porządku było no ale krwiaka mam i muszę bardziej uważać...Czy boli kogoś krzyż ? Mnie boli od kilku dni bardzo się niepokoje
No to fajnie bo ja identycznieJa mam wizytę w piatek to będzie 10t. 5dzien tez podobnie
Ale fajnaZobacz załącznik 11587751
1 fota do albumu )) 8tc
nooo udała mu sie ))Ale fajna
Pierwszy raz widzę tego rodzaju usg na tak wczesnym etapie ale chętnie sama bym takie zrobiła tylko nie wiem czy u mnie w mieście ktoś tego typu usg wykonujeZobacz załącznik 11587751
1 fota do albumu )) 8tc
Ja również takiego zdj na tak wczesnym etapie nie widziałam , ten lekarz musi mieć jakiś sztos sprzętPierwszy raz widzę tego rodzaju usg na tak wczesnym etapie ale chętnie sama bym takie zrobiła tylko nie wiem czy u mnie w mieście ktoś tego typu usg wykonuje