reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czy boli kogoś krzyż ? Mnie boli od kilku dni bardzo się niepokoje
Tak przechodziłam przez to 3dni nie mogłam chodzić tak mnie potwornie bolało i podbrzusze do tego bałam się że dojdzie do poronienia byłam u gin dała mi 2x luteinę 2x duphaston 1x acard i 2x nospa 2x2 magnez i leżeć jak najwięcej od tamtej pory już tak nie boli ale jak się bardziej przemęczę to bóle wracają ale z dzieciem wszystko w porządku było no ale krwiaka mam i muszę bardziej uważać...

Ja się wlansie naczytalam co może oznaczać ten ból i jestem cała w nerwach , też ledwo chodzę jak leżę to też boli jak siedzę to już WGL. Nie wiem co to będzie .

Mnie dzisiaj zaczął kręgosłup boleć w lędzwiach ale nie nastawiam się na to że to coś złego bo od zawsze mam zwyrodnienie w tym miejscu i od zawsze tata który jest ortopedą mnie straszył że "w ciąży będę płakać jak się nie dam zoperować"...także tego...

3A5F8C5B-A4C4-470D-BAAF-3CAAFC4AC5DE.jpeg
1
1 fota do albumu :))) 8tc

reklama
Do góry