Marvelka89
Fanka BB :)
U mnie 7 + 5, 174 na minute a czenu pytasz?Hej mam pytanie do dziewczyn które są w 8/9 tygodniu jak bilo serduszko waszego dziecka? Ile razy na minutę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 7 + 5, 174 na minute a czenu pytasz?Hej mam pytanie do dziewczyn które są w 8/9 tygodniu jak bilo serduszko waszego dziecka? Ile razy na minutę?
Dziś od rana znów plamienia.. dzwoniłam do ginekolog, idę na wizytę dziś na 13:30może to był pojedynczy epizod
Bardzo mi przykro i lekarz mowil prawdę z tymi tabletkami bol jest nie do opisania,przezylam to rok temu. Ja mdlalam z bólu..Cześć... Nie spodziewałam się że będę się tak szybko zegnala wczoraj usg, kontrolne bo wszystko książkowe... Badania, żadnych boli, żadnych krwawien... Na monitorze brak akcji serca... Dziecko zatrzymało się ok 3/4 dni temu... Skierowanie do szpitala... Nie wiem co mam robić... Czy czekać na krwawienie czy iść od razu? Lekarz powiedział że to nasz wybór... Ale ostrzegł że leki które mają wywołać krwawienie, które są podawane w szpitalu powodują potworny ból brzucha i lepiej czekać na krwawienie...
8+4- dzieciątko 1,56cm czyli za małe, wskazuje na zatrzymanie w 8tygodniu.Bardzo mi przykro. Który to był tydzień kochana? Ja w tamtym roku miałam zakładane tabletki, no skurcze były bardzo bolesne, ale obyło się bez zabiegu.
Lepiej pójść i się uspokoić , ja za każdym razem jak pojawiły się plamienia biegłam do lekarzaDziś od rana znów plamienia.. dzwoniłam do ginekolog, idę na wizytę dziś na 13:30
Bardzo mi przykro , życzę Ci wytrwałości jesteśmy z Tobą duchem !!8+4- dzieciątko 1,56cm czyli za małe, wskazuje na zatrzymanie w 8tygodniu.
strasznie współczuje ( mam nadzieje, ze następnym razem sie uda, niewyobrażalne co teraz przezywaszCześć... Nie spodziewałam się że będę się tak szybko zegnala wczoraj usg, kontrolne bo wszystko książkowe... Badania, żadnych boli, żadnych krwawien... Na monitorze brak akcji serca... Dziecko zatrzymało się ok 3/4 dni temu... Skierowanie do szpitala... Nie wiem co mam robić... Czy czekać na krwawienie czy iść od razu? Lekarz powiedział że to nasz wybór... Ale ostrzegł że leki które mają wywołać krwawienie, które są podawane w szpitalu powodują potworny ból brzucha i lepiej czekać na krwawienie...
dzieki równiutko 8Wyszło naprawdę super I w którym tyg ci takie wyszło?