reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Jezu dziewczyny, dzisiaj mam dość. Nie dość że od 3 nie śpię, to jeszcze dostałam znowu lekkie różowe plamienia pomimo brania luteiny:( idę dzisiaj na badania bo muszę zrobić m.in krzywą cukrową Ale mega się znowu martwię tym plamieniem
A kiedy powinnaś mieć okres? Bo ja tez dostałam plamienia podczas brania luteiny i podobno czasami tak jest ze jakaś cześć macicy nie wie ze jest ciąża i zaczyna się złuszczać w czasie kiedy powinna być miesiączka... ja tak miałam równe 28 dni...

reklama
Dzień dobry ☺️ podczytuję Was właściwie od momentu pozytywnego testu ciążowego, ale bałam się napisać do tej pory, ponieważ moja pierwsza ciąża (bliźniacza) zakończyła się poronieniem zatrzymanym w 9tc. Aktualnie jesteśmy po drugiej wizycie, wczoraj fasolka mierzyła 1,74 cm, a serducho biło mocno jak dzwon. Termin z OM 14 marca, a z USG 15 marca

Pytałam o to lekarza , powiedział ze jeśli prenatalne wyjdą dobrze , on nie widzi sensu wykonywania tego testu .. , jednakże wybór zawsze należy do Pacjentki . 😀
nifty nie sa przekłamane, PAPPa moze Ci wyjsc przekłamana np przez tarczyce czy inne choroby albo usg ale nifty nie wyjdzie przekłamane. Aczkolwiek jak nie jestes w grupie ryzyka to chyba rzeczywiscie nie ma sensu robic
Ja nie napisalam ze sa przeklamane 😜 wykrywalnosc testu Nifty wynosi 99,5 ‰ czyli zawsze jest te 0,5 % 🤷‍♀️.
Myslalam o tescie poniewaz przy konsultacji genetycznej z Pania doktor, zalecila mi te badanie i jeszcze parę innych ale nie widze wiekszego sensu ich robienia

Kocham moje dziewczyny nad życie 😍 Ale teraz jak tak wymiotuje i wszystko mi śmierdzi i non stop mnie mdli na wszystko to się zastanawiam grubo po co mi to było tak szybko. Przecież dopiero co miałam tak samo😭 Kobieta to jednak głupia jest i jak zobaczy maleństwo na rękach to amnezji dostaje. Jak mnie jeszcze najdzie na następne to każe swojemu nagrać mnie jak wymiotuje cały dzień to może będzie dobra antykoncepcja🤣

Kocham moje dziewczyny nad życie 😍 Ale teraz jak tak wymiotuje i wszystko mi śmierdzi i non stop mnie mdli na wszystko to się zastanawiam grubo po co mi to było tak szybko. Przecież dopiero co miałam tak samo😭 Kobieta to jednak głupia jest i jak zobaczy maleństwo na rękach to amnezji dostaje. Jak mnie jeszcze najdzie na następne to każe swojemu nagrać mnie jak wymiotuje cały dzień to może będzie dobra antykoncepcja🤣
Mam to samo!!!!!

reklama
Do góry