netka.
Fanka BB :)
Cześć mamusie
Co.do.forum dobrze że jest i że można pisać też o swoich zmartwieniach ...sama jestem w 3 ciąży (1 ciężko przebiegła', w styczniu stracilam e 5 tyg) A ta ciąża jako.jedyna zaczęła.się tygodniowym.plamieniem A na usg widziałam.tylko.pęcherzyk i ciałko.żółte przez.co.nie mam.karty ciąży...boję się czy zobacze serduszko na następnej wizycie A dopiero będzie za 3 tyg
Nie oszczędzam.sie ostatnio dużo pracy biegania jeszcze sama z 2 maluchów...mam zal.wieczorami ze nie odpoczelam więcej
Co.do objawów to.wrócił bol piersi A tak to jakbym w ciąży nie była...
Mam.pytanie do mamuś które mają już i chlopca i dziewczynke czy wasze ciążę się jakoś różniły?
Z chłopcami i dziewczynkami miałam mdlisci. Jednak z dziewczynkami bez porównania gorsze. Teraz wg kalendarza chińskiego wychodzi chłopiec i faktycznie mdłości o 1/4 mniejsze. Przy dziewczynach naprawdę była tragedia...
Dziewczyny żegnam się z wami. Niestety USG nie wykazało zarodka
Trzymam kciuki za dobre wieści!
Lekarz mi nie podał konkretnej przyczyny krwawienia, wymienił kilka możliwości. Z maluchem też wszystko ok Ale miałam taka cicha nadzieję że na tej luteinie będzie już spokój a tu dooopa na dodatek jeszcze boli mnie kręgosłup w ledzwiach I naprawdę się martwię że to coś zlego
U mnie duphaston a i tak od miesiąca plamie. Raz był krwiak, później nie było, ale plamienie bez zmian - śluz podbarwiony krwią raz brązowy, raz bordowy innym razem żółty. Trzymam się tego, że maluchem jest ok.