10 mam wizytę u zakaźnego zobaczę co on mi powie do wizyty biorę grzecznie antybiotyki leki i witaminy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak ja też się pod tym podpisuję. Niejedna moja znajoma tak miała że pierwszy lekarz spisał na straty ciążę a u innego się okazało że wszystko w porządku. Zresztą nawet tu dziewczyny o tym pisały.popieram. Ja nie wiem co bym zrobiła! Naprawde bawet nie chce myslec jaki to koszmar byc postawionym w takiej sytuacji ;( ale pewna jestem tego ze spróbowałabym to napewno z innym lekarzem skonsultować
Pow 35 rż są bezpłatneA pow 35 czy 40 rz nie sa prenatalne w ogole bezpłatne? Cos takiego kojarze sprzed 4 lat ale nie wiem czy to nadal funkcjonuje
A tez masz macice dwurożna? Ja niestety jestem nieszczęśliwą posiadaczką (cechy podwójnej i dwuroznej) i dwa poronienia za mną na bardzo wczesnym etapie (6 i 8 tydzień).No to nieźle! z dwojka naraz byloby wesoło! U mnie są trzy negatywne scenariusze: poronienie ze zgledu na brak miejsca dla fasolki, wcześniak i szeroko pojęte komplikacje przy porodzie... ale jestem dobrej myśli! Nie chce się nakręcać niepotrzebnie
Ja mam dwurożna i niestety 2 niepowodzenia za mną. Trzymam z całego serca za Was kciuki! Na pewno będzie dobrze.Witam w 6 tyg ciazy licząc od ostatniego okresu dzis mialam pierwsza wizyte u ginekologa, widać juz pęcherzyk ciążowy. To moja pierwsza ciaza, mam 32 lata niestety mam dwurozna macice, pęcherzyk zagniezdzil sie w jej lewej części. Dostałam dopochwowo progesteron, mamy nadzieje, ze macica się troszkę rozluzni... narazie dolegliwości jako takich brak. Troszkę pobolewa mnie brzuch (rozciąga się macica) i odezwal sie uraz kosci ogonowej sprzed 20 lat. Czy któraś z Was również zmaga się z dwuroznoscia macicy?
Rozumiem Twoje zdanie jednak ja mam swoje, i uwierz mi, że ja naprawdę i z pełną świadomością wiem co bym zrobiła. To nie jest dobry wybór, tu nie ma dobrej opcji w takiej sytuacji ale dobrze że ten wybór jeszcze mamy jako kobietyAle pamietajmy nie wiemy jakbysmy sie zachowały w konkretnej sytuacji skoro tego nie przeżyłyśmy ❤
Ja to mam tłuściutki brzuszek więc u mnie on zawsze jest ale mam wrażenie, że jest "inny jakościowo". Mam nadzieję, że za szybko mnie nie wywali bo nie chce póki co nikomu mówić o ciążyDziewczyny wy tez tak macie ze wieczorem widać wam trochę brzuszek? To moja pierwsza ciąża i rano jestem płaska jak deska a wieczorem już widać ze coś jest jestem w 8 tyg ❤
U mnie 3 ciąża, rano wyglądam tak jak przed ciąża a wieczorem jak w 5 miesiacu tak to już jest, miałam tak w każdej ciążyDziewczyny wy tez tak macie ze wieczorem widać wam trochę brzuszek? To moja pierwsza ciąża i rano jestem płaska jak deska a wieczorem już widać ze coś jest jestem w 8 tyg
Mam to samo wieczorem to mam Bałon normalnie a też nie chce się chwalić jeszczeJa to mam tłuściutki brzuszek więc u mnie on zawsze jest ale mam wrażenie, że jest "inny jakościowo". Mam nadzieję, że za szybko mnie nie wywali bo nie chce póki co nikomu mówić o ciąży