Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mierze ale czuje jakbym miała lekko podwyższona, mam taka gorączkę w oczach. Dziwnie jakbym miala je spuchnięte.A jak z waszą temperatura mierzycie? Czy naprawdę musi hyc podwyższona czy to indywidualna sprawa
Ja mam cały czas powyżej 37Ja nie mierze ale czuje jakbym miała lekko podwyższona, mam taka gorączkę w oczach. Dziwnie jakbym miala je spuchnięte.
A ja właśnie dzisiaj byłam pobrać krew i 36,6 aż się zdziwiłam , chociaż normalnie mam 36,2. -36,3 ale myślałam ze musi być podwyższona. Reszta objawów jest normalnie wymioty poranne I mdłości w ciągu dnia. A już jest 8 tydzień 5 dzieńJa mam cały czas powyżej 37
Który tydzień ❤?Jesteśmy silni serduszko pięknie bije wszystko jest super.
9/10Który tydzień ❤?
Tak 4 latka maMasz maltańczyka?
Super !!! Gratulacje ❤ Mój bobas też silny i zdrowy serducho bije jak dzwon ! ❤ 7+3 termin na połowe marcaJesteśmy silni serduszko pięknie bije wszystko jest super.
A jak mierzysz temperaturę? Dopochwowo?Ja mam cały czas powyżej 37