reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Powiem Ci ze ja tez bym się zamknęła tam gdzie nikt mnie nie znajdzie... i tak oto wyprawiłam moje męża do teściowej 😀 zaraz zrobię sobie ucztę sushi (oczywsicie nie surowe) i kąpiel z solą 😀 ten weekend będzie mój 😀
A co najlepsze dziewczyny mdłości całkowicie odpuściły... u mnie tylko 2.5 tygodnia trwały ale to od rana do woeczora i w nocy ... teraz beta wolniej przyrasta wiec może dlatego 😀
U mnie właśnie też odpuściły i to pewnie składowa tego ze mniej beta przyrasta i to ze odstawiłam luteine. W którym tyg teraz jesteś ?

U mnie właśnie też odpuściły i to pewnie składowa tego ze mniej beta przyrasta i to ze odstawiłam luteine. W którym tyg teraz jesteś ?
Według usg jestem 7+0 czyli zaczęłam 8Tydz a skończyłam 7 tydz
Ja luteinę biorę do 12 tyg ale to ze względu na to ze mi udało się zajść dzięki luteinie bo moje endometrium w dniu pęknięcia pęcherzyka było 5mm

Według usg jestem 7+0 czyli zaczęłam 8Tydz a skończyłam 7 tydz
Ja luteinę biorę do 12 tyg ale to ze względu na to ze mi udało się zajść dzięki luteinie bo moje endometrium w dniu pęknięcia pęcherzyka było 5mm
Ja mam 7+2 i od 3 dni momentami tez mdlosci nie mam 🤭 dzis rano np wstalam lekko mdlilo zjadłam 2 pomidory w smietanie i zero mdlosci do obiadu. Pochłonęłam 2 gołąbki 🤷‍♀️ no i sie znowu zaczęło... Ale jest szansa ze powoli sie wyciszają więc może calkiem niedlugo odpuszcza na dobre 😅 ale jest lepiej niz jeszcze pare dni temu. Tylko dzis brzuch boli znowu wezmę nospe. Wiem ze juz kiedys pytalam ale czy was tez boli? Takie jakbym zaraz miesiaczki miala dostac 😵 troche mnie to martwi. Moze nie non stop ale jednak dzis bardziej niz zwykle... I takie ukłucia po lewej stronie. Sluz mam taki jak gile 🤦‍♀️ nie wiem czy to tez normalne...

reklama
Ja mam 7+2 i od 3 dni momentami tez mdlosci nie mam 🤭 dzis rano np wstalam lekko mdlilo zjadłam 2 pomidory w smietanie i zero mdlosci do obiadu. Pochłonęłam 2 gołąbki 🤷‍♀️ no i sie znowu zaczęło... Ale jest szansa ze powoli sie wyciszają więc może calkiem niedlugo odpuszcza na dobre 😅 ale jest lepiej niz jeszcze pare dni temu. Tylko dzis brzuch boli znowu wezmę nospe. Wiem ze juz kiedys pytalam ale czy was tez boli? Takie jakbym zaraz miesiaczki miala dostac 😵 troche mnie to martwi. Moze nie non stop ale jednak dzis bardziej niz zwykle... I takie ukłucia po lewej stronie. Sluz mam taki jak gile 🤦‍♀️ nie wiem czy to tez normalne...
Spokojnie to normalne mnie przez 3 dni tak potwornie brzuch bolał i kregosłup że nawet stać nie mogłam a leki nawet nie pomagały gin zrobiła mi usg i wszystko jest w porządku staraj się dużo leżeć jak zaczyna Cię boleć a i kiedyś położna mi powiedziała że jak boli brzuch w ciąży to nie wolno go dotykać ani masować

Do góry