Ja jestem oblewana zimnymi potami i wiem że się zbliżaDziewczyny, czy was też trzęsie z zimna na chwilę przed wymiotami?
Mnie strasznie, siedzę pod kołdrą i się telepię, mierzyłam temperaturę i jest w normie. Po zwymiotowaniu poczułam się na chwilę lepiej, a teraz znowu się zaczyna
reklama
Nawet bardzo, jestem spokojniejsza choć nadal zastanawia mnie skąd te plamienia. W poniedziałek mam wizytę u swojego gina więc zobaczymyCieszę się bardzo uspokoiłaś się troszkę?☺
Ja jestem oblewana zimnymi potami i wiem że się zbliża
Mam nadzieję, że po 12 tyg to ustąpi
Idź do lekarza. Jak widzisz jestem przykładem że nigdy nic nie jest pewne. Moje plamienia też były różne, raz czerwone raz brązowe i wszystko jest ok. Same możemy tylko gdybać.U mnie też już chyba po wszystkim nigdy nie miałam żadnych plamień, teraz wieczorem puściła mi się żywa krew jak na okres. Fakt że było to po współżyciu Ale czuje że już pozamiatane. Co mam zrobić w tej sytuacji?
A w szpitalu nie sprawdza? Ja bym raczej pojechala.Jutro zadzwonię z rana bo od popołudnia jest w przychodni mój ginekolog mega mnie to załamało bo to jest faktycznie krew krew
Kochane czy Wy też macie taki problem że spaniem?? Wieczoren jestem niby padnięta a zasnąć nie mogę jak zasnę to się budzę tysiąc razy a później wstaje po 4 i już pozamiatane a o 10to ledwo już na oczy patrzę.
A w ktorym Tc jestes? Ja niby nie widze zeby piersi mi urosly. Ale moj partner tak Wiec moze faktycznie powinnam pomyslec o czyms...Jak któraś z Was już potrzebuje nowego stanika, albo po prostu chciałaby wygodniejszy to byłam dzisiaj w H&M i mają na promocji biustonosze ciążowe i do karmienia .
U mnie były tylko 2 modele do wyboru, ale rozmiarów sporo. Za dwupak zapłaciłam 40 zł.
reklama
mrsmiki
Fanka BB :)
Ja tak mam.. jestem wykończona.Kochane czy Wy też macie taki problem że spaniem?? Wieczoren jestem niby padnięta a zasnąć nie mogę jak zasnę to się budzę tysiąc razy a później wstaje po 4 i już pozamiatane a o 10to ledwo już na oczy patrzę.