Invicta
Fanka BB :)
Powiem szczerze ze tez miałam ochotę ale stwierdzialam ze nie będę sie użerać...Jezuuuu, opierdolilabym ich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem szczerze ze tez miałam ochotę ale stwierdzialam ze nie będę sie użerać...Jezuuuu, opierdolilabym ich
Mi mdłości ustały całkowicie i tez się bałam na na usg wszytsko prawidłowo serduszko jak dzwon ❤ Także staram się nie martwić... mam inny objaw za to jak za dużo wezmę do buzi to mam prawie odruch wymiotny... jem małymi kęsami
A ktory masz tc? My wczoraj bylismy na wycieczce w Toruniu cydowne miasto , do godziny 18.00 mdliło niesamowicie nic nie smakowało masakra. O godzinie 21 wrocilisny i zero mdlosci, ale sie ucieszylam super naprawde świetne uczucie. Dzis rano tez ok narazie mdlosci brak totalnie. Piersi tak jakby mniej bolą. Chyba dzis do lekarza pojde, bylam tydzien temu we wtorek ale chyba bede spokojniejsza. Z reszta po 3 poronieniach to przeciez trzeba czesciej kontrolowac a ten moj ja nie wiem czemu kazal mi przyjsc za miesiac a tak wogole kiedy robi sie ten test Nifty? Po 10 tc tak? Mi dzis aplikacja pokazuje 7plus1 wiec za miesiac powinnam juz go zrobic.No ja juz nie mogę doczekać się jutra żeby zobaczyć co i jak tak pobolewa brzuszek piersi bolą zapachy odrzucają a mdłości narazie odeszły.
Ja mam 9+0 teraz więc jutro wizyta i zobaczymy co i jak jakoś mnie to martwi bo jednak zawsze jest obawa i tysiące myśli w głowie muszę wytrzymać do jutra.A ktory masz tc? My wczoraj bylismy na wycieczce w Toruniu ❤ cydowne miasto , do godziny 18.00 mdliło niesamowicie nic nie smakowało masakra. O godzinie 21 wrocilisny i zero mdlosci, ale sie ucieszylam super naprawde świetne uczucie. Dzis rano tez ok narazie mdlosci brak totalnie. Piersi tak jakby mniej bolą. Chyba dzis do lekarza pojde, bylam tydzien temu we wtorek ale chyba bede spokojniejsza. Z reszta po 3 poronieniach to przeciez trzeba czesciej kontrolowac a ten moj ja nie wiem czemu kazal mi przyjsc za miesiac a tak wogole kiedy robi sie ten test Nifty? Po 10 tc tak? Mi dzis aplikacja pokazuje 7plus1 wiec za miesiac powinnam juz go zrobic.
Będzie dobrze czekam na info z wizytyNo ja juz nie mogę doczekać się jutra żeby zobaczyć co i jak tak pobolewa brzuszek piersi bolą zapachy odrzucają a mdłości narazie odeszły.
Napewno dam znać ale wizyta dopiero o 18 więc pozostalo czekać do jutra do wizytyBędzie dobrze czekam na info z wizyty
Czekaj kochana cierpliwie w ciąży z córeczka mialam serduszko w 8tc , teraz w 6tc3 było widać jak bije , każda ciąża jest inna , będzie dobrze musisz cierpliwie czekaćTak i mówi ze jest ok i mam cierpliwie czekać
Ja robię test nifty pro, jestem już umówiona na 14.08 wtedy to będzie u mnie 10tc2d. Musi być ukończony 10tc wg usg, nawet jakieś oświadczenie się podobno podpisuje bo poniżej 10tc po prostu może nic nie wyjść i trzeba będzie pobierać krew jeszcze raz..A ktory masz tc? My wczoraj bylismy na wycieczce w Toruniu ❤ cydowne miasto , do godziny 18.00 mdliło niesamowicie nic nie smakowało masakra. O godzinie 21 wrocilisny i zero mdlosci, ale sie ucieszylam super naprawde świetne uczucie. Dzis rano tez ok narazie mdlosci brak totalnie. Piersi tak jakby mniej bolą. Chyba dzis do lekarza pojde, bylam tydzien temu we wtorek ale chyba bede spokojniejsza. Z reszta po 3 poronieniach to przeciez trzeba czesciej kontrolowac a ten moj ja nie wiem czemu kazal mi przyjsc za miesiac a tak wogole kiedy robi sie ten test Nifty? Po 10 tc tak? Mi dzis aplikacja pokazuje 7plus1 wiec za miesiac powinnam juz go zrobic.
Co ma na celu ten test?Ja robię test nifty pro, jestem już umówiona na 14.08 wtedy to będzie u mnie 10tc2d. Musi być ukończony 10tc wg usg, nawet jakieś oświadczenie się podobno podpisuje bo poniżej 10tc po prostu może nic nie wyjść i trzeba będzie pobierać krew jeszcze raz..