K
Katijah
Gość
Pewnie też bym zrobiła...Tak. Koszt takiego badania 2400zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie też bym zrobiła...Tak. Koszt takiego badania 2400zl
WczorajszeMasz zdjecie swojego usg?
Wczorajsze
Wczorajsze
No I wszystko idealnie. Masz clr 3.3 milimetry. Nie mam pojecia dlaczego obliczyli ci 5+3 bo wedlug mnie powinno byc 6 biorac pod usage ze usg dodaje 14 dni. Jestem pewna ze dzis lub jutro zobaczylabys serduszko. Wedlug mnie wszystko wyglada idealnie ale jesli sie tak bardzo martwisz to moze idz jutro na usg. Moze do innego lekarza. Lepiej isc I sie uspokojisz niz sie stresowacA to z tydzień temu
Właśnie szukam innego lekarzaNo I wszystko idealnie. Masz clr 3.3 milimetry. Nie mam pojecia dlaczego obliczyli ci 5+3 bo wedlug mnie powinno byc 6 biorac pod usage ze usg dodaje 14 dni. Jestem pewna ze dzis lub jutro zobaczylabys serduszko. Wedlug mnie wszystko wyglada idealnie ale jesli sie tak bardzo martwisz to moze idz jutro na usg. Moze do innego lekarza. Lepiej isc I sie uspokojisz niz sie stresowac
Ja się poprostu boję, że ta ciąża zatrzymała się na 5+3 i ta myśl wykańcza mnie psychicznieWłaśnie szukam innego lekarza
No ja bym poszukala. Zobaczysz ze bedzie juz serduszko. Niestety lekarz lekarzowi nie rowny I czesto maja pacjentow w dupie zamiast wytlumaczyc wszystko. Wkurzaja mnie tacy bo to ze dla nich jest cos oczywiste wcale nie znaczy ze dla nas rowniez. Czyste lenistwo z ich strony bo nie chce sie im tlumaczycWłaśnie szukam innego lekarza
Napewno sie nie zatrzymala bo ewidentnie rosnie w jak najlepszym tepie. Jezeli zarodek mialby 6 milimetrow a nie bylo by serduszka to bym sie martwila. Tym bardziej ze doskonale wiesz kiedy doszlo do zaplodnieniaJa się poprostu boję, że ta ciąża zatrzymała się na 5+3 i ta myśl wykańcza mnie psychicznie