reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Właśnie byłam w toalecie, przy podcieraniu krew... zamarłam Boże 😫😫 nic mnie nie boli/nie bolało, a krew ze śluzem w czerwonym kolorze.. co to może być?! Miala fak któraś? Dzownilam do mojej Pani doktor i kazała odpocząć i zgłosić się do niej dopiero w piątek bo wtedy przyjmuje a gdyby się nasiliło jechac prosto do szpitala..
Kurcze nigdy w takiej sytuacji nie bylam ale jesli by to dalej trwalo pojechalabym na izbe przyjec by byc spokojna ze wszystko okej. Moja polozna zawsze mi mowila ze czasem lepiej pojechac raz za duzo niz o ten jeden raz za malo.

reklama
Umieram już 3 dzień brzuch mnie boli i kregosłup nawet no spa mi zbytnio nie pomaga wcześniej nie mogłam narzekać bo dobrze się czułam ale ledwo żyję
Właśnie byłam w toalecie, przy podcieraniu krew... zamarłam Boże 😫😫 nic mnie nie boli/nie bolało, a krew ze śluzem w czerwonym kolorze.. co to może być?! Miala fak któraś? Dzownilam do mojej Pani doktor i kazała odpocząć i zgłosić się do niej dopiero w piątek bo wtedy przyjmuje a gdyby się nasiliło jechac prosto do szpitala..
Lepiej dmuchać na zimno jak coś się dzieje to trzeba to skontrolować sama 3 dzień umieram ledwo chodzę brzuch mnie non stop do tego kręgosłup boli proszki na chwilę pomagają wizytę mam dopiero 20 sierpnia ale nie będę czekać i jutro pojadę żeby sprawdzić co się dzieje

Tak, odpoczywaj, nogi prosto, nie zginaj się. Takie mam też zalecenia od mojego lekarza przy plamieniach. Ważne, że nic nie boli.

Tak, odpoczywaj, nogi prosto, nie zginaj się. Takie mam też zalecenia od mojego lekarza przy plamieniach. Ważne, że nic nie boli.

A miałaś kochana takie plamienia? Brałaś coś na podtrzymanie? Ja nie mam żadnych leków, do tej pory wszytsko było super.. dzisiaj strasznie było gorąco,cały czas na nogach może z przemęczenia,już sama nie wiem ale może to jest dziwne ale już ogarnia mnie spokój tak jakby nic się nie działo.. położyłam się i tak leżę i czuje se wszytsko będzie dobrze, bez paniki 😁🥺

Ja miałam od poniedziałku , najpierw różowy śluz później żywa krew ( na papierze ) , połóż się odpoczywaj 🥰 ( gdyby faktycznie było tego więcej niż kilka plamek , jedz na IP

Ja miałam od poniedziałku , najpierw różowy śluz później żywa krew ( na papierze ) , połóż się odpoczywaj 🥰 ( gdyby faktycznie było tego więcej niż kilka plamek , jedz na IP

Tak tez się zastanawiam, dzisiaj miałam zaparcia.. może gdzieś mi pękło jakieś naczynko stąd ta krew.. czytam na necie i już sama nie wiem 🤣 A Tobie towarzyszył ból przy tym plamienie? Byłaś u gina?

Tak tez się zastanawiam, dzisiaj miałam zaparcia.. może gdzieś mi pękło jakieś naczynko stąd ta krew.. czytam na necie i już sama nie wiem 🤣 A Tobie towarzyszył ból przy tym plamienie? Byłaś u gina?
Napisałam Ci PW , tak pojechałam natychmiast do mojego ginekologa , ( tak jestem panikarą) ale wolałam się uspokoić

reklama
Do góry