A który tydz masz?My po wizycie i trochę się zmartwilam nie ma jeszcze serduszka i boję się że się już nie pojawi ;( jest ciałko żółte i pęcherzyk
Kolejną wizyta 26.08 mam zrobić badania
..to będzie najdłuższy miesiąc ze wszystkich
reklama
Ja idę 10.08witajcie, ja tez mam termin na końcówke marca, do lekarza idę 11/08
Ja też jadłam rennie i to jak cukierki i tylko to mi pomagało.ja w drugim miałam taką zgagę i do końca ciąży. Raz zwymiotowałam bo już nie mogłam. Dla mnie mdłości to było nic ale zgaga masakra. Lekarz pozwolił mi r..ie brać. To wtedy pomagało.
Kawoszka81
Fanka BB :)
Do Swatowskiego pracuje w SPSK1 a przyjmuje w Luxmedzie na Koncertowej.Do jakiego lekarza w Lublinie chodzisz?
Poziomka1982
Zaangażowana w BB
Moje plamienia były brązowe bez krwi 2 tyg trwały i dopiero od wczoraj wieczora biorę Luteine. Na początku panika a póżniej zauważyłam, że jest ich coraz mniej. Teraz mam leżeć 3 tyg do następnej wizyty. Nie chce zapeszać ale już po dwóch tabletkach nie widzę plamień od wczoraj.A miałaś kochana takie plamienia? Brałaś coś na podtrzymanie? Ja nie mam żadnych leków, do tej pory wszytsko było super.. dzisiaj strasznie było gorąco,cały czas na nogach może z przemęczenia,już sama nie wiem ale może to jest dziwne ale już ogarnia mnie spokój tak jakby nic się nie działo.. położyłam się i tak leżę i czuje se wszytsko będzie dobrze, bez paniki
Ooo to będzie mi raźniej, ja też mam wizytę 11.08 i termin pod koniec miesiącawitajcie, ja tez mam termin na końcówke marca, do lekarza idę 11/08
Moje plamienia były brązowe bez krwi 2 tyg trwały i dopiero od wczoraj wieczora biorę Luteine. Na początku panika a póżniej zauważyłam, że jest ich coraz mniej. Teraz mam leżeć 3 tyg do następnej wizyty. Nie chce zapeszać ale już po dwóch tabletkach nie widzę plamień od wczoraj.
Ja teraz byłam sprawdzić co i jak i przy podcieraniu nie ma już nic jednak coś mnie podkorcilo i włożyłam delikatnie tampona do środka i faktycznie było tak trochę takiej brązowej „krwi” znikoma ilość ale jednak.. leżę cały czas nadal nic nie boli (odpukać) i oby tak zostało
U mnie było tak samo, nie widać było serduszka 5+5, kolejna wizyta zaplanowana na 10 sierpnia po 2 tygodniach. Nie otrzymałam jednak żadnych skierowań na badaniaMy po wizycie i trochę się zmartwilam nie ma jeszcze serduszka i boję się że się już nie pojawi ;( jest ciałko żółte i pęcherzyk
Kolejną wizyta 26.08 mam zrobić badania
..to będzie najdłuższy miesiąc ze wszystkich
Do kogo jeździsz do Lublina? Pytam z ciekawości, bo tutaj mieszkamja też mam 5 tydzień i czekam jeszcze. Mam do lekarza 60km - Lublin. Zanim poroniłam pojechałam do niego w 6 tygodniu. Kazał mi przyjechać za 2 tygodnie na usg a za kolejne dwa na normalną wizytę. Dodam że przyjmuje tylko prywatnie to mi się to nie kalkuluje. Pojadę jak skończę 8 tydzień i na jednej wizycie załatwię usg i wizytę.
reklama
To ja szukałam lekarzy z psk4 i jakby się pochowali, ale znalazłam jednego i jutro mam u niego pierwsza wizytę.Do Swatowskiego pracuje w SPSK1 a przyjmuje w Luxmedzie na Koncertowej.