reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A miałaś kochana takie plamienia? Brałaś coś na podtrzymanie? Ja nie mam żadnych leków, do tej pory wszytsko było super.. dzisiaj strasznie było gorąco,cały czas na nogach może z przemęczenia,już sama nie wiem ale może to jest dziwne ale już ogarnia mnie spokój tak jakby nic się nie działo.. położyłam się i tak leżę i czuje se wszytsko będzie dobrze, bez paniki 😁🥺
Moje plamienia były brązowe bez krwi 2 tyg trwały i dopiero od wczoraj wieczora biorę Luteine. Na początku panika a póżniej zauważyłam, że jest ich coraz mniej. Teraz mam leżeć 3 tyg do następnej wizyty. Nie chce zapeszać ale już po dwóch tabletkach nie widzę plamień od wczoraj.

Moje plamienia były brązowe bez krwi 2 tyg trwały i dopiero od wczoraj wieczora biorę Luteine. Na początku panika a póżniej zauważyłam, że jest ich coraz mniej. Teraz mam leżeć 3 tyg do następnej wizyty. Nie chce zapeszać ale już po dwóch tabletkach nie widzę plamień od wczoraj.

Ja teraz byłam sprawdzić co i jak i przy podcieraniu nie ma już nic jednak coś mnie podkorcilo i włożyłam delikatnie tampona do środka i faktycznie było tak trochę takiej brązowej „krwi” znikoma ilość ale jednak.. leżę cały czas :) nadal nic nie boli (odpukać) i oby tak zostało 🥺🥺

My po wizycie i trochę się zmartwilam nie ma jeszcze serduszka i boję się że się już nie pojawi ;( jest ciałko żółte i pęcherzyk
Kolejną wizyta 26.08 mam zrobić badania
..to będzie najdłuższy miesiąc ze wszystkich
U mnie było tak samo, nie widać było serduszka 5+5, kolejna wizyta zaplanowana na 10 sierpnia po 2 tygodniach. Nie otrzymałam jednak żadnych skierowań na badania 🤨

ja też mam 5 tydzień i czekam jeszcze. Mam do lekarza 60km - Lublin. Zanim poroniłam pojechałam do niego w 6 tygodniu. Kazał mi przyjechać za 2 tygodnie na usg a za kolejne dwa na normalną wizytę. Dodam że przyjmuje tylko prywatnie to mi się to nie kalkuluje. Pojadę jak skończę 8 tydzień i na jednej wizycie załatwię usg i wizytę.
Do kogo jeździsz do Lublina? Pytam z ciekawości, bo tutaj mieszkam😊

reklama
Do góry