reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Jezu dziewczyny... Tak mi niedobrze, ze zaraz zwariuje. Czuje się jakby obżarta, a jadłam o 12... Normalnie czuje, że jak mi się odbije to też uleje 😂

Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości a tu o ... Zaczynam chyba mieć 😂

reklama
My powiedzielismy mojemu Tacie . I tak sie domyslal. Dodatkowo jego znajoma jak mnie zobaczyla wystrzelila nietaktownie czy przypadkiem nie jestem w ciazy .... Musialam sklamac. A poniewaz zle mi z tym bylo wiec powiedzielismy Tacie. On od razu powiedzial ze to widac ... Jak ? 😂 Ja sie pytam jak to mozliwe ? 😂
Moja ciotka też od razu zauważyła po twarzy. Zrobiłam się pełniejsza i te które były w ciąży to naprawdę to widzą. Sama widzę tez😁

U nas już prawie wszyscy wiedzą, tak się cieszyliśmy że nie mogliśmy zachować tego dla siebie 😀 niby mówią, że się nie mówi bo można zapeszyc Ale ja w te przesądy nie wierzę... mówiąc wszyscy mam na mysli najblizsza rodzinę, teściow, rodzeństwo i dziadkow 😀 łez szczęścia było co nie miara 🥰
Raczej to nie z przesądu się nie mówi tylko z tego że na tym etapie jest dużo poronień. Widać nawet to niestety w tym temacie 😔 Sama mam koleżanki dwie które pospieszyły się wszyscy gratulowali nawet na Facebooku zdjęcia USG dodawali a potem niezręczna cisza jak ktoś zapytał gdzie dziecko.

reklama
Jezu dziewczyny... Tak mi niedobrze, ze zaraz zwariuje. Czuje się jakby obżarta, a jadłam o 12... Normalnie czuje, że jak mi się odbije to też uleje 😂

Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości a tu o ... Zaczynam chyba mieć 😂
Mi w poprzedniej ciąży zaczęły się od 7 tyg razem z wymiotami i tak już zostało😂

Do góry