reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Jezu dziewczyny... Tak mi niedobrze, ze zaraz zwariuje. Czuje się jakby obżarta, a jadłam o 12... Normalnie czuje, że jak mi się odbije to też uleje 😂

Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości a tu o ... Zaczynam chyba mieć 😂

reklama
My powiedzielismy mojemu Tacie . I tak sie domyslal. Dodatkowo jego znajoma jak mnie zobaczyla wystrzelila nietaktownie czy przypadkiem nie jestem w ciazy .... Musialam sklamac. A poniewaz zle mi z tym bylo wiec powiedzielismy Tacie. On od razu powiedzial ze to widac ... Jak ? 😂 Ja sie pytam jak to mozliwe ? 😂
Moja ciotka też od razu zauważyła po twarzy. Zrobiłam się pełniejsza i te które były w ciąży to naprawdę to widzą. Sama widzę tez😁

U nas już prawie wszyscy wiedzą, tak się cieszyliśmy że nie mogliśmy zachować tego dla siebie 😀 niby mówią, że się nie mówi bo można zapeszyc Ale ja w te przesądy nie wierzę... mówiąc wszyscy mam na mysli najblizsza rodzinę, teściow, rodzeństwo i dziadkow 😀 łez szczęścia było co nie miara 🥰
Raczej to nie z przesądu się nie mówi tylko z tego że na tym etapie jest dużo poronień. Widać nawet to niestety w tym temacie 😔 Sama mam koleżanki dwie które pospieszyły się wszyscy gratulowali nawet na Facebooku zdjęcia USG dodawali a potem niezręczna cisza jak ktoś zapytał gdzie dziecko.

reklama
Jezu dziewczyny... Tak mi niedobrze, ze zaraz zwariuje. Czuje się jakby obżarta, a jadłam o 12... Normalnie czuje, że jak mi się odbije to też uleje 😂

Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości a tu o ... Zaczynam chyba mieć 😂
Mi w poprzedniej ciąży zaczęły się od 7 tyg razem z wymiotami i tak już zostało😂

Do góry