reklama
To mowisz , ktory tydzien ?Jezu dziewczyny... Tak mi niedobrze, ze zaraz zwariuje. Czuje się jakby obżarta, a jadłam o 12... Normalnie czuje, że jak mi się odbije to też uleje
Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości a tu o ... Zaczynam chyba mieć
mrsmiki
Fanka BB :)
4+6To mowisz , ktory tydzien ?
mrsmiki
Fanka BB :)
Hej Pewnie. Który tydzień?Jeśli mogę to też dołączę do was
Według kaledarzyka 5t+3 A wizyta dopiero we wtorekHej Pewnie. Który tydzień?
Ja też 11Ja też. A wizyta 11 sierpnia
Moja ciotka też od razu zauważyła po twarzy. Zrobiłam się pełniejsza i te które były w ciąży to naprawdę to widzą. Sama widzę tezMy powiedzielismy mojemu Tacie . I tak sie domyslal. Dodatkowo jego znajoma jak mnie zobaczyla wystrzelila nietaktownie czy przypadkiem nie jestem w ciazy .... Musialam sklamac. A poniewaz zle mi z tym bylo wiec powiedzielismy Tacie. On od razu powiedzial ze to widac ... Jak ? Ja sie pytam jak to mozliwe ?
Raczej to nie z przesądu się nie mówi tylko z tego że na tym etapie jest dużo poronień. Widać nawet to niestety w tym temacie Sama mam koleżanki dwie które pospieszyły się wszyscy gratulowali nawet na Facebooku zdjęcia USG dodawali a potem niezręczna cisza jak ktoś zapytał gdzie dziecko.U nas już prawie wszyscy wiedzą, tak się cieszyliśmy że nie mogliśmy zachować tego dla siebie niby mówią, że się nie mówi bo można zapeszyc Ale ja w te przesądy nie wierzę... mówiąc wszyscy mam na mysli najblizsza rodzinę, teściow, rodzeństwo i dziadkow łez szczęścia było co nie miara
reklama
Mi w poprzedniej ciąży zaczęły się od 7 tyg razem z wymiotami i tak już zostałoJezu dziewczyny... Tak mi niedobrze, ze zaraz zwariuje. Czuje się jakby obżarta, a jadłam o 12... Normalnie czuje, że jak mi się odbije to też uleje
Tak się cieszyłam, że nie mam mdłości a tu o ... Zaczynam chyba mieć