reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Aż do tego stopnia to się nie chwalimy 🙂 zdaje sobie sprawę z tego ze jest dużo poronien i sama się tego boję... zwłaszcza że mieliśmy mnóstwo problemów z zajsciem w ciążę i musieliśmy korzystać z pomocy lekarzy ... miałam inseminacje po roku staran... sam fakt że udało się za pierwszym razem sprawił, że chcieliśmy wszystkim bliskim powiedzieć... teraz pozostaje leżeć i mieć nadzieję że do 13 marca dotrwamy w pakiecie 🥰
Kochana ja podobnie... symulacje w każda stronę leki nie działały normalnie oszaleć można było bo czułam zeMój organizm nie chce współpracować dlatego tez rodzina wie i rodzeństwo i nasze z mężem rodzeństwo ☺️ Wszyscy są świadomi ze różnie może być ale każdy się cieszy ze taki postęp jest ❤️

U mnie 8+3/4 :) Dziś ledwo żyję 🙈 chyba ta pogoda 🙄 sama nie wiem co mi jest... Czy jeść mi się chce czy nie, czy mam mdłości czy ich nie mam 🙈 Najchętniej poszłabym do łóżka i z niego nie wychodziła 😒 jeszcze dziś cmi mnie podbrzusze mam nadzieję że to nie zwiastun niczego złego 🙈 Mam tyłozgięcie macicy więc lekarz powiedział że będzie mnie tak ciało dość długo i z pleców i z brzucha :/

O mam tak sam chce mi się coś jeść Ale w sumie to mi się nie chce bo chyba mnie mdli 🤦‍♀️ mój M pyta się co mi jest czy coś mnie boli czy co...
I też mam tylozgiecie. W pierwszej ciąży przez cały czas brałam duphaston

O mam tak sam chce mi się coś jeść Ale w sumie to mi się nie chce bo chyba mnie mdli 🤦‍♀️ mój M pyta się co mi jest czy coś mnie boli czy co...
I też mam tylozgiecie. W pierwszej ciąży przez cały czas brałam duphaston

U mnie chyba najgorsze jest to uczucie że chce mi się wymiotować tak jakby z głodu i to przychodzi tak nagle że nie mogę czekać 🙈 muszę już teraz coś do buzi włożyć 😂 i jeszcze pal licho jakbym zwymiotowała a ja poporstu nie umiem i tak mnie mdli i męczy 🙈

Kochana ja podobnie... symulacje w każda stronę leki nie działały normalnie oszaleć można było bo czułam zeMój organizm nie chce współpracować dlatego tez rodzina wie i rodzeństwo i nasze z mężem rodzeństwo ☺️ Wszyscy są świadomi ze różnie może być ale każdy się cieszy ze taki postęp jest ❤️
Dokładnie 😍

reklama
Ja już po wizycie, podobno wszystko dobrze zarodek jest właściwych rozmiarów, serce również bije. Chociaż ja bije się z różnymi dziwnymi myślami. Jakoś mnie ta wizyta nie uspokoiła, kolejna za 2 tygodnie więc może będzie lepiej
Jak serce bije to jest bardzo dobrze! Zarodek też ok, więc serio nie masz się czym martwić 😃 Bardzo się cieszę

Do góry