reklama
mrsmiki
Fanka BB :)
Tez tak to sobie tłumacze, ale nie wychodzi. Nie smuć się! Przyciągnij pozytywne myśli! Bo się wykończymyNajgorzej że ja sobie tak całkiem racjonalnie próbuje poukładać że gdyby beta miala zacząć spadać to znaczy ze juz jest po ciąży więc nic więcej i tak nie zrobię. Dlatego zbadalam przyrost tylko raz - po 6 dniach
Ja nic nie mówię narazie pewnie jak ktoś się domyślić to powiem ale sama się chwalić nie będęA mówiłyście już komuś oprócz partnerów o ciąży? Ja w sumie dwóm koleżankom, bo same się domyśliły, a tak to jeszcze chcemy poczekać.
Monia83.37
Ja też od 3 lat trenuje 5-6 razy w tygodniu. Dzisiaj pierwszy raz odpuściłam i mnie nosi. Sama nie wiem co robićA powiedzcie mi - ostatnio czestoooo robie dlugieeee spacery od zawsze trenuje . Lekarz mi zabronil teraz sportowac sie . No ale spacery chyba nie sa takie zle ? Lacznie w ciagu dnia wychodzi 5 km
Monia83.37
Ja też w oczekiwaniu na serduszkoKtóry tydzień u Ciebie kochana ? Ja w oczekiwaniu na serduszko
Nie stresuj sięBędzie dobrze.Ja też się boje o wszystko wszystko noszę zwłaszcza dzieci teraz jak mąż chory to nie mam jak sobie siąść przy nich. Jestem przemęczona i ostatnio miałam dwa razy plamienia ale lekarz mówił że że zmęczenia więc narazie przyjęłam to że spokojem. Oczywiście cały czas mam myśli że może jednak nie bo dodatkowo czuje się dziwnie normalnie ale trzeba wierzyć że będzie wszystko Dobrze PowodzeniaHej dziewczyny, poratujcie dobrym słowem. Mam dzisiaj o 18 pierwsza wizytę u lekarza i tak się stresuję że sobie nie wyobrażacie to moja pierwsza ciąza, nie wiem czrgo moge sie na wizycie spodziewać aprzyznam że czytają wpisy tutaj o poronieniach naprawdę zaczęłam mieć czarne myśli bardzo się boję że wyjdzie że zarodek się nie rozwija
Ja teżJa też w oczekiwaniu na serduszko
Monia83.37
I nie wiem czy iść za tydzień czy jeszcze poczekać. Dzisiaj 5+3Ja też
reklama
Asiorekk89
To Twoja decyzja , , ja idę za 2 tyg ... liczę już na serduszkoI nie wiem czy iść za tydzień czy jeszcze poczekać. Dzisiaj 5+3