reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Najgorzej że ja sobie tak całkiem racjonalnie próbuje poukładać że gdyby beta miala zacząć spadać to znaczy ze juz jest po ciąży więc nic więcej i tak nie zrobię. Dlatego zbadalam przyrost tylko raz - po 6 dniach 😥
Tez tak to sobie tłumacze, ale nie wychodzi. Nie smuć się! Przyciągnij pozytywne myśli! Bo się wykończymy

A powiedzcie mi - ostatnio czestoooo robie dlugieeee spacery ;) od zawsze trenuje . Lekarz mi zabronil teraz sportowac sie . No ale spacery chyba nie sa takie zle ? ;) Lacznie w ciagu dnia wychodzi 5 km ;)
Ja też od 3 lat trenuje 5-6 razy w tygodniu. Dzisiaj pierwszy raz odpuściłam i mnie nosi. Sama nie wiem co robić

Hej dziewczyny, poratujcie dobrym słowem. Mam dzisiaj o 18 pierwsza wizytę u lekarza i tak się stresuję że sobie nie wyobrażacie 😥 to moja pierwsza ciąza, nie wiem czrgo moge sie na wizycie spodziewać aprzyznam że czytają wpisy tutaj o poronieniach naprawdę zaczęłam mieć czarne myśli 😥 bardzo się boję że wyjdzie że zarodek się nie rozwija
Nie stresuj się☺️Będzie dobrze.Ja też się boje o wszystko wszystko noszę zwłaszcza dzieci teraz jak mąż chory to nie mam jak sobie siąść przy nich. Jestem przemęczona i ostatnio miałam dwa razy plamienia ale lekarz mówił że że zmęczenia więc narazie przyjęłam to że spokojem. Oczywiście cały czas mam myśli że może jednak nie bo dodatkowo czuje się dziwnie normalnie ale trzeba wierzyć że będzie wszystko Dobrze ☺️Powodzenia 😊

reklama
Do góry