reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mnie czasami lekko tylko mdli ,,, ( w ciąży z córka tez tak miałam praktycznie bez mdłości ) chyba nie każda kobieta musi je mieć , ( przynajmniej tak wyczytałam ) 🙂
Ja znowu z córką pamietam ze mialam mdlosci i wrazliwosc na zapachy ze lodówki otworzyc nie moglam, z synem nie pamietam mdlosci woec musialobyc delikatnie albo wcale, synek zdrowy ma juz 7 lat 😊 więc nie kazda musi mieć 😜

reklama
O to jesteśmy w podobnym momencie, bo ja 6+4 teraz :). U mnie na razie serducha wcale nie było słychać, ale byłam w 6+1, a ciąża jest raczej młodsza o parę dni. Trzymam kciuki żeby było dobrze, ja we wtorek idę do lekarza to już powinno być wiadomo więcej, bo raczej nie ma opcji żebym miała młodszą niż o tydzień.
U mnie tez młodsza byłam 5+3 był tylko sam pęcherzyk z ciałkiem żółtym , gin mówił ze ciąża młodsza , będąc w ciąży z córeczka słyszałam serduszko 7+5 zatem jeszcze muszę sobie 2 tyg poczekać , damy radę 🥰

Dokładnie kazda z nas przechodzi inaczej z innymi dolegliwościami i wogole ja pierwsza ciaze tez wogole mdlosci nie mialam ani żadnych boleści jakbym wogole w ciazy nie była. Za to w drugiej nadrobiłam a teraz mam w kratkę.🤷‍♀️🤷‍♀️
Wczoraj o tych mdlosciach aż czytałam ( miałam się nie napędzać , ale się napędziłam ) ze skoro ich nie mam to z ciąża coś nie tak , jednakże to mit bo przypomniałam sobie jak bezobjawowo przechodziłam ciąże z córka ,😅

Wczoraj o tych mdlosciach aż czytałam ( miałam się nie napędzać , ale się napędziłam ) ze skoro ich nie mam to z ciąża coś nie tak , jednakże to mit bo przypomniałam sobie jak bezobjawowo przechodziłam ciąże z córka ,😅
Dokladnie ja ciaze z córką to tak jakbym w ciazy nie była kompletnie żadnych objawów zachcianek czy czegokolwiek także nie ma się co stresować. Jeszcze tydzień i zobaczymy co tam słychać w brzuszku.

Dokladnie ja ciaze z córką to tak jakbym w ciazy nie była kompletnie żadnych objawów zachcianek czy czegokolwiek także nie ma się co stresować. Jeszcze tydzień i zobaczymy co tam słychać w brzuszku.
Ja do 5 sierpnia muszę poczekać , ale mam dobre przeczucie , w pierwszej ciąży poronionej w 8tc takie mi nie towarzyszyło , 😀

A powiedzcie mi - ostatnio czestoooo robie dlugieeee spacery ;) od zawsze trenuje . Lekarz mi zabronil teraz sportowac sie . No ale spacery chyba nie sa takie zle ? ;) Lacznie w ciagu dnia wychodzi 5 km ;)

Hej dziewczyny, poratujcie dobrym słowem. Mam dzisiaj o 18 pierwsza wizytę u lekarza i tak się stresuję że sobie nie wyobrażacie 😥 to moja pierwsza ciąza, nie wiem czrgo moge sie na wizycie spodziewać aprzyznam że czytają wpisy tutaj o poronieniach naprawdę zaczęłam mieć czarne myśli 😥 bardzo się boję że wyjdzie że zarodek się nie rozwija

A powiedzcie mi - ostatnio czestoooo robie dlugieeee spacery ;) od zawsze trenuje . Lekarz mi zabronil teraz sportowac sie . No ale spacery chyba nie sa takie zle ? ;) Lacznie w ciagu dnia wychodzi 5 km ;)
Nie uprawiam teraz sportu , tak się sporo ruszam w domu , dziecko , sprzątanie , gotowanie , ze już mi nic więcej nie potrzeba 😀 spacery myśle są ok 😀

reklama
Wszystko będzie dobrze zobaczysz ja tez sie bardzo boje bo druga ciążę mialam ciężka ale myślę pozytywnie 😉
Ciąże z córeczka tez od początku miałam zagrożona , ale chyba sobie uświadomiłam , ze przecież nie każda ciąża musi być skazana na porażkę , nie stresujmy się , nie napędzajmy złymi doświadczeniami z naszych poprzednich ciąż , wszystko będzie dobrze i zobaczmy się tutaj w marcu 2021 jako szczęśliwe mamusie ( a gdy będziemy wracać do naszych starszych wpisów na tym forum , to tylko z uśmiechem na twarzy i dozą sentymentu i myślą „ czemu się tak stresowałyśmy „ 😅😘😘

Do góry