Asiorekk89
Fanka BB :)
Tez biorę mama dhaJa mama dha w obydwu ciążach brałam i mój lekarz bardzo chwalił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez biorę mama dhaJa mama dha w obydwu ciążach brałam i mój lekarz bardzo chwalił
Oj tak mój lekarz jak słyszał że do końcówki w pierwszej i drugiej ciąży mdłości i wymioty to mówił że będą zdrowe i mądre dzieciTo tak dla pocieszenia tym co strasznie doskwieraja mdlosci ❤❤
Ja wczoraj miałam 5tc+1. Następna wizyta 11 sierpnia.Jestem po wizycie 5t+1d. Wielkość 7.89mm. Niestety następna wizyta dopiero 19 sierpnia, bo moja gin idzie na urlop
i wyciąga się dziecko na sucho a to najgorsze co moze byc. Moja mała miała nadwrazliwosc dotykowa dość mocno i przez to problemów sporo mielismy do ok 3 roku zycia, prawdopodbnoe dlatego, ze noe przechodziła przez kanał rodny. Dodatkowo wydaje mi sie, ze została za szybko wyciągnięta, mimo ze cc w 39tc wg om i wielkościowo podobno tez była gotowa, a to wcale nie prawda. Natura wie co robi, dlatego jezeli cc to juz bym wolała dopiero jak sie zacznie akcja porodowa zebym wiedziała, ze dziecko gotowe. Poza tym cc to operacja o czym wiele dziewczyn zapomina. Dla mnoe cc ok ale jezeli sa wskazania. Nie uwazam tez aby sn było cudownym przeżyciem bo dla mnie noe jest ale mimo wszystko jezeli bede miała wybór to wybiore snTzn wiesz no ja porownania nie mam, wiec dlatego pytam, co wy o tym sadzicie. A nie moge powiedziec co wolę jezeli rodzilam tylko sn. Nie wiem jak po cc jest. Jestem do porodu na heparynie, jeszcze o tym nieczytalam ale chyba to jest przeciwskazanie do cc. Wszystko sie okaże. Z tego co czytalam ale to juz jakis czas temu, cc jest na tyle bezpieczniejsze ze jest zaplanowane, pdzygotowane, lekarz wie co robic. A sn no niestety slyszy sie tu i tam co jakis czas o tragediach dlatego sie zastanawiam zeby podjac dobra decyzje.
Znam pare dzieci z cc i jakos nigdy nic nie slyszalam. Moze to czysty przypadek? Nie bede sie tym sugerowac napewno. U mnie sn przy synku bylo książkowe, krotko i na temat jak bym tak miala rodzic to z przyjemnoscia chociaz wiem ze to rzadkie zjawisko.i wyciąga się dziecko na sucho a to najgorsze co moze byc. Moja mała miała nadwrazliwosc dotykowa dość mocno i przez to problemów sporo mielismy do ok 3 roku zycia, prawdopodbnoe dlatego, ze noe przechodziła przez kanał rodny. Dodatkowo wydaje mi sie, ze została za szybko wyciągnięta, mimo ze cc w 39tc wg om i wielkościowo podobno tez była gotowa, a to wcale nie prawda. Natura wie co robi, dlatego jezeli cc to juz bym wolała dopiero jak sie zacznie akcja porodowa zebym wiedziała, ze dziecko gotowe. Poza tym cc to operacja o czym wiele dziewczyn zapomina. Dla mnoe cc ok ale jezeli sa wskazania. Nie uwazam tez aby sn było cudownym przeżyciem bo dla mnie noe jest ale mimo wszystko jezeli bede miała wybór to wybiore sn
Pewnie , że tak. Ja powiedziałam, że mam szkodliwe warunki i już nie chodzę do pracy bo przepisy u mnie zabraniają i wypisywał wstecz 2 dni.Właśnie się zastanawiam czy lekarz na wczesnym etapie może wypisać l4 ?( 5tc?) Ja pracuje w psychiatrycznym z zaburzonymi i agresywnymi pacjentami ( troszkę się boje o ataki agresji z ich strony )
Ja mam trójkę po cc i wszystko okZnam pare dzieci z cc i jakos nigdy nic nie slyszalam. Moze to czysty przypadek? Nie bede sie tym sugerowac napewno. U mnie sn przy synku bylo książkowe, krotko i na temat jak bym tak miala rodzic to z przyjemnoscia chociaz wiem ze to rzadkie zjawisko.
Dokładnie tak dużo moich znajomych po 2 cc i nic dzieciom nie było. Moja wcześniak po cc więc wszystko robi później ale cc miałam przez stan przedrzucawkowy.Znam pare dzieci z cc i jakos nigdy nic nie slyszalam. Moze to czysty przypadek? Nie bede sie tym sugerowac napewno. U mnie sn przy synku bylo książkowe, krotko i na temat jak bym tak miala rodzic to z przyjemnoscia chociaz wiem ze to rzadkie zjawisko.
Ale super. A mi pozostaje czekać na serceMy już po wizycie mamy sie bardzo dobrze, serduszko walilo jak oszalale 6Tydz4dni i mamy 8mm szczęścia następna wizyta 5.08.20 Zobacz załącznik 1152287