Mojemu to się już wszystko dzieję Nogi dłonie bolą wysypka i gardło zaropiałe i przełykać nie możeJa bym chciała urodzić sn, podobno szerokim biodrom lepiej sn podczas porodu.
Kerwinina dużo grypy teraz jest, normalnie wysyp.
reklama
Invicta
Fanka BB :)
Ale super cieszę się bardzoPowiedział ze super pęcherzyk ciałko żółte , i wszystko według niego jest Okey , duży przyrost bety i mam się niczym nie martwić
Poziomka1982
Zaangażowana w BB
ja tak samo banan w nocy to podstawa i siku min 3,4 razyMam codziennie pobudkę w nocy z Mdłościami i przed siku na śpiocha wciskam 1 banana i dopiero mogę wstać... moja szafka nocna za niedługo zmieni się w lodówkę
Marvelka89
Tzn wiesz no ja porownania nie mam, wiec dlatego pytam, co wy o tym sadzicie. A nie moge powiedziec co wolę jezeli rodzilam tylko sn. Nie wiem jak po cc jest. Jestem do porodu na heparynie, jeszcze o tym nieczytalam ale chyba to jest przeciwskazanie do cc. Wszystko sie okaże. Z tego co czytalam ale to juz jakis czas temu, cc jest na tyle bezpieczniejsze ze jest zaplanowane, pdzygotowane, lekarz wie co robic. A sn no niestety slyszy sie tu i tam co jakis czas o tragediach dlatego sie zastanawiam zeby podjac dobra decyzje.nie wierz w takie głupoty. Mnie w poprzedniej ciazy lekarz namówił na cc, to była najgorsza decyzja w moim życiu. Pierwszy porod miałam sn, drugi cc. Oba porody ciężkie ale mimo wesystko teraz decyduje sie na sn. Nie wiem czemu lekarz moze twierdzić, ze cc jest bezpieczniejsza od sn jezeli nie masz przeciwwskazań do sn
Asiorekk89
Dziękuje , teraz te oczekiwanie na serduszko jest najgorsze niby byłam pewna iż na tak wczesnym etapie zobaczę tylko pęcherzyk , ale zawsze jest cicha nadzieja na coś więcej , będę cierpliwie czekaćAle super cieszę się bardzo
Oby to nie było nic poważnego jesteśmy z Wami Wiem że każdy organizm inny ale pociesze was że ja całą drugą ciążę nosiłam rocznika po schodach na 4 piętro czasem 3-4 razy dziennie bo nie chodziła długo i jeździłam z nią po żłobku do rehabilitanta. O dziwo donosiłam dłużej jak mi lekarz wróżyłKrwawie dosyć mocno. Tak jak przy okresie. Dzwoniłam jeszcze dziś do swojego gina i powiedział że na tym etapie oprócz Duphastonu nic nie pomoże. Jutro się okaże czy coś zostało. Uświadomiłam sobie że ostatnio na placu zabaw córce pomagałem wspinać się na duża zjeżdżalnie i praktycznie ja musiałam cała siła wypychac i może wtedy coś tam mi pękło. Lekarz mówił dziś że nie widzi źródła krwawienia.
Może jeszcze nie wszystko stracone jutro sadny dzień. Oby żadna nie musiała się tutaj z resztą żegnać
Ja chciałam.isc od jutra ale jestem od dzisiaj na L4 bo też nie chciał czekaćDziewczyny, czy któraś z Was jest już na zwolnieniu ? Bo mój lekarz na pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę (poniedzialek)od razu chciał wysłać mnie na l4 Ale nie mogłam bo musiałam w pracy z kierowniczka porozmawiać... I następnego dnia dostalam e-mail od lekarza że najpóźniej w środę mam przyjść po zwolnienie... więc tak naprawdę od 4 tygodnia jestem już na zwolnieniu... czyżby go coś niepokoilo czy tak wszyscy wysyłają od razu na zwolnienie?
Ja mama dha w obydwu ciążach brałam i mój lekarz bardzo chwaliłJa póki co to mama dha Premium plus ale po wizycie chce zamówić omega med optima forte chociaż zobacze co powie mój lekarz
Właśnie czytałam ten wpis Pana tabletki
Monia83.37
Jestem po wizycie 5t+1d. Wielkość 7.89mm. Niestety następna wizyta dopiero 19 sierpnia, bo moja gin idzie na urlop
reklama
Jejku szkoda bardzo przykro mi trzymaj się mocnoNiestety u mnie już po wszystkim. Nie ma już ciąży. Mam przyjść za dwa tygodnie sprawdzić czy wszystko się oczyscilo. Także żegnam sie z Wami i po cichu liczę że jeszcze będę mamą ponownie w 2021r.
Niech już żadna z Was nie opuszcza tego forum. Zagladne tu zobaczyć Wasze dzidziusie w marcu ❤