reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
11. 06 owulacja byla potwierdzona testami takze wszystko sie zgadza 😁. Lekarz byl zmartwiony bo mowi ze w kazdej chwili moze miec telefon ze szpitala. Jedna jego pacjentka po 3 poronieniach i jednej pozamacicznej (gdzie musieli usunac jajowod) znowu ma pozamaciczna i prawdopodobnie bedzie miala drugi usuniety 😒. Jak mi opowiadal to masakra ja juz zwatpilam wtedy i bylam przygotowana na najgorsze. A tu niespodzianka 😁. A najlepsze ze byla ta pacjentka u lekarza jakis czas temu i ten jej powiedzial ze ciąża prawidlowa 🥴 i dobrze ze poszla do drugiego bo moglo byc tragicznie.

Ale nic ja sie ciesze😁 jak wrocilam to maz taki zdenerwiwany siedzial i ja w płacz nie moglam nic powiedziec, myslal ze znowu powtorka z rozrywki az na mnie nakrzyczał ze powinnam sie cieszyc a nie plakac 😅😅
u mnie według aplikacji owu było 07.06, ale nie jest to na 100% pewne bo byłam wcześniej po biochemicznej w maju 😪według aplikacji wychodzi mi 4+4 😘

Robiłam i dzisiaj wyszła mi 21165 w piątek miałam 3700 dużo mi wyszło i zaczęłam się stresować... koleżanka mi powiedziała żebym nie panikowała ze u mnie w rodzinie bliźniaki to może to coś znaczy... od ostatniej bety przyrost o 133% według kalkulatora
To bardzo duży przyrost u mnie niestety o wiele mniejszy i zaczynam się teraz martwić , ze za mały i coś nie tak z ciąża 😢 przyrost raptem 72% niby w normie , ale jest jakieś „ale „ 😢😢

To bardzo duży przyrost u mnie niestety o wiele mniejszy i zaczynam się teraz martwić , ze za mały i coś nie tak z ciąża 😢 przyrost raptem 72% niby w normie , ale jest jakieś „ale „ 😢😢

Kochana musimy wytrzymać do jutra do wizyty😘 liczę na to ze będziemy jutro szczęśliwe 😍
Jak w normie to lepiej się nie martwić na zapas 😁 tak sobie powtarzam żeby nie zwariować bo już zaczęłam czytać te różne rzeczy na necie i się sama zaczęłam nakręcać... musimy wytrzymać do jutra ❤️

Dziewczyny, czy Was też bolało/boli na początku podbrzusze? Już sie nakręcam ...
Mnie bolało jak na okres i tego samego dnia beta wyszła mi 50 😀 a dzisiaj to czuje w pachwinach takcie rozciąganie i czasami w dole brzucha... najgorzej jest jak się jakoś tak przekręcę ze mam wrażenie ze ktoś od środka pociąga za moje więzadła 😂

Mnie bolało jak na okres i tego samego dnia beta wyszła mi 50 😀 a dzisiaj to czuje w pachwinach takcie rozciąganie i czasami w dole brzucha... najgorzej jest jak się jakoś tak przekręcę ze mam wrażenie ze ktoś od środka pociąga za moje więzadła 😂

Czyli nic nadzwyczajnego się nie dzieje.. Ja mam właśnie w dole brzucha ale co jakiś czas na chwile.
Kupiłam sobie dzisiaj fajny pamiętnik (jak jesteście też gadżeciary jak ja) pamiętnik przyszłej mamy https://mommyplanner.pl/ . Jest promka na kod: ohlove ❤

reklama
Do góry