reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jeżeli dzisiaj miałaś 131 a dajmy prześliczny że rośnie Ci 100% co 48h to w piątek byś miała około 800 więc marne szanse ale zawsze szansę że coś zobaczy. Może rodzinny też pomoże z ustaleniem dawki?
Dziewczyny, czy wizyta w piątek u ginekologa ma sens?
Jeśli beta jest 131 to do piątku coś mi się pokaże?
Nie wiem czy sie za bardzo nie spieszę. Bo dawki leku moge ustalić przez telefon. Ale z drugiej strony chciałabym, żeby spojrzał czy jest wszystko ok.

Tak z innej beczki. U was też ciężko do normalnego rodzinnego się dostać? mąż ma wysypkę bóle nóg i całe gardło spuchnięte a dostał się tylko na teleporade i lekarz nie chciał nawet recepty dać dopiero jak ja zadzwoniłam i powiedziałam że mówić nie może to dał. A i kazał zrobić badanie na bolerioze bo to coś dziwnego ale oczywiście nie popatrzy bo mają teleporade🤦normalnie mnie coś trafi

Tak z innej beczki. U was też ciężko do normalnego rodzinnego się dostać? mąż ma wysypkę bóle nóg i całe gardło spuchnięte a dostał się tylko na teleporade i lekarz nie chciał nawet recepty dać dopiero jak ja zadzwoniłam i powiedziałam że mówić nie może to dał. A i kazał zrobić badanie na bolerioze bo to coś dziwnego ale oczywiście nie popatrzy bo mają teleporade🤦normalnie mnie coś trafi
Byłam dziś w ośrodku zdrowia robić badania krwi to słyszałam jak przed 9 rano Pani mówiła że już dziś nikogo nie przyjmują bo mają Full pacjentów do wieczora. Ponoć co 15 minut każdy żeby się nie spotykali i przez to takie oblozenie.

Byłam dziś w ośrodku zdrowia robić badania krwi to słyszałam jak przed 9 rano Pani mówiła że już dziś nikogo nie przyjmują bo mają Full pacjentów do wieczora. Ponoć co 15 minut każdy żeby się nie spotykali i przez to takie oblozenie.
Masakra a mojemu nawet wysypki nie chcieli sprawdzić 🤷noi jak to leczyć co za ludzie. I wogole jakbym nie zadzwoniła jeszcze raz to by nawet heviranu nie dostał

reklama
Do góry