Nie no coś ty. Męczy się jeść nie może bo mu tak afty się porobiły.A zeszło mu to ? Ale czasy ze nawet lekarz nie chce przyjac
reklama
GratulujęCześć chwilę temu się dowiedziałam o niespodziance marcowej także pozwolę sobie do was dołączyć
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
a co jest nie tak? Tarczyca? Sorki ale nie czytałam wszystkich postów od poczatku grupyJuż wszystko wiem, gin dzwonił i na spokojnie mam wizytę 29.07.
Dawkę mam zwiększyć i zobaczyć jak zareaguje organizm, bez obaw.
Invicta
Dzisiaj 5+2 OM 8.06 ale owulacja jakoś od 26.06 do 29.06 bo 29 dowiedziałam się ze pęcherzyk pękł a 26.06 dostałam zastrzyk na pęknięcieKtóry u Ciebie tydzień ?
netka.
.
Ostatnia edycja:
Invicta
Ja byłam jak betę miałam 603 i miałam coś takiego na usg... lekarka powiedział ze coś zaczyna się dziać w macicy także szanse na pozamacinczna raczej nie ma a tego się bałamDziewczyny, czy wizyta w piątek u ginekologa ma sens?
Jeśli beta jest 131 to do piątku coś mi się pokaże?
Nie wiem czy sie za bardzo nie spieszę. Bo dawki leku moge ustalić przez telefon. Ale z drugiej strony chciałabym, żeby spojrzał czy jest wszystko ok.
Załączniki
Invicta
ja w poprzedniej ciazy probowalam wszystkiego lacznie z tabletkami ziołowymi prevomit czy jakos tak ale nic nie pomagało liczę, ze teraz sie nie rozkręci bo poki co mam mdlosci ale lekkie i tylko z rana tak do 10. W poprzedniej ciazy miałam 24h mdlosci ;/ potrafiłam sie w nocy obudzić przez nie oby tym razem ten okres był dla mnie łaskawszy!
Ja mam tak cały dzień... tzn muszę cały czas jeść ale dosłownie cały czas żeby mdłości nie mieć... Jak tylko chwile zrobię sobie przerwę w jedzeniu to od nowa wszystko...
Monia83.37
A przy mięśniakach też tną macicę?Jutro się dowiem jak po tygodniu wygląda krwiak. Cały czas plamie. Okaże się czy zostaje czy opuszczę forum.
Wszystko ogarniam jak zawsze z wyjątkiem noszenie bardzo ciężkich zakupów.
U mnie to będzie 4 cięcie (mięśniak + 2 CC) ostatnie rok temu i wtedy proponowali przy porodzie nawet poród naturalny, bo tak zwlekali, że miałam parte... ). Lekarz zapytał czy nie za wcześnie ciąża ... Powiedziałam, że przecież rok minął. U mnie 4 z przodu, więc nie zwlekaliśmy. W zanadrzu 5 mięśniaków.
netka.
A przy mięśniakach też tną macicę?
Mój był duży - 7cm i nie kwalifikował się na laparoskopię.
Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim, nie wiem czy to pogoda, czy jak, ale mam helikopter dziś mega, dużego mdłości, czuje się słaba, jakbym była po tygodniu ciągłej imprezy, choć oczywiście nigdy tak się nie bawiłam
Zwolniłam się wczesniej z pracy, jeszcze do tego w pokoju cały czas śmierdziało mi toaleta!!! Jakaś masakra, a myślałam że nie mam wyostrzone go węchu .
Zwolniłam się wczesniej z pracy, jeszcze do tego w pokoju cały czas śmierdziało mi toaleta!!! Jakaś masakra, a myślałam że nie mam wyostrzone go węchu .