reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, czy wizyta w piątek u ginekologa ma sens?
Jeśli beta jest 131 to do piątku coś mi się pokaże?
Nie wiem czy sie za bardzo nie spieszę. Bo dawki leku moge ustalić przez telefon. Ale z drugiej strony chciałabym, żeby spojrzał czy jest wszystko ok.
Ja byłam jak betę miałam 603 i miałam coś takiego na usg... lekarka powiedział ze coś zaczyna się dziać w macicy także szanse na pozamacinczna raczej nie ma a tego się bałam

Załączniki

• 0CEBDB48-D117-48E3-AB6E-F5DCC90EF38A.jpeg
    0CEBDB48-D117-48E3-AB6E-F5DCC90EF38A.jpeg
    48,6 KB · Wyświetleń: 62
ja w poprzedniej ciazy probowalam wszystkiego lacznie z tabletkami ziołowymi prevomit czy jakos tak ale nic nie pomagało :( liczę, ze teraz sie nie rozkręci bo poki co mam mdlosci ale lekkie i tylko z rana tak do 10. W poprzedniej ciazy miałam 24h mdlosci ;/ potrafiłam sie w nocy obudzić przez nie 😭😭😭😭oby tym razem ten okres był dla mnie łaskawszy! 🙏

Ja mam tak cały dzień... tzn muszę cały czas jeść ale dosłownie cały czas żeby mdłości nie mieć... Jak tylko chwile zrobię sobie przerwę w jedzeniu to od nowa wszystko...

Jutro się dowiem jak po tygodniu wygląda krwiak. Cały czas plamie. Okaże się czy zostaje czy opuszczę forum.
Wszystko ogarniam jak zawsze z wyjątkiem noszenie bardzo ciężkich zakupów.

U mnie to będzie 4 cięcie (mięśniak + 2 CC) ostatnie rok temu i wtedy proponowali przy porodzie nawet poród naturalny, bo tak zwlekali, że miałam parte... ).:) Lekarz zapytał czy nie za wcześnie ciąża ... Powiedziałam, że przecież rok minął. U mnie 4 z przodu, więc nie zwlekaliśmy. W zanadrzu 5 mięśniaków. ;)
A przy mięśniakach też tną macicę?

reklama
Hej wszystkim, nie wiem czy to pogoda, czy jak, ale mam helikopter dziś mega, dużego mdłości, czuje się słaba, jakbym była po tygodniu ciągłej imprezy, choć oczywiście nigdy tak się nie bawiłam 🤣
Zwolniłam się wczesniej z pracy, jeszcze do tego w pokoju cały czas śmierdziało mi toaleta!!! Jakaś masakra, a myślałam że nie mam wyostrzone go węchu 🤣😭.

Do góry