reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny tu niektore pisaly o bólu w pachwinach. Ja dzis przez ten ból spać nie mogłam pół nocy. Przez to wszystko mialam straszne koszmary zwiazane z ciąża 🙄. Ale wlasnie bol jest taki pachwinowy nie w podbrzuszu. Wiec to chyba dobrze 😊

reklama
To jak już tak liczycie to wyliczcie mi 😀ostatnia @ 17 czerwiec i niby 1-2 lipca owu ale to tylko z wyliczeń. Jak się dostanę w następnym tyg to sprawdzę co i jak tylko chodzi mi o zwolnienie bo od 23 mam przejść na wychowawcze i nie wiem czy będzie sens potem przerywać itd.
Kochana 32 dc czyli 4t3d. Czyli jestes w 5 tc. 😊

Dziewczyny tu niektore pisaly o bólu w pachwinach. Ja dzis przez ten ból spać nie mogłam pół nocy. Przez to wszystko mialam straszne koszmary zwiazane z ciąża 🙄. Ale wlasnie bol jest taki pachwinowy nie w podbrzuszu. Wiec to chyba dobrze 😊
Ja w obu ciążach miałam ta na początku. Tam się musi wszystko porozciagac i tak naprawdę nie wiadomo co to boli 🤷

Mi nic nie pomagało musiałam wyrzucić z rana wszystko dopiero potem tabletki i kanapka 😊mam nadzieję że teraz mnie to ominie😀Koleżanka ratuje się np migdałami i mlekiem
Mi pomaga odrobina imbiru do herbaty. Ostatnio dzięki temu zjadam w miarę normalnie śniadanie. Chociaż spotkałam się z opiniami że w pierwszym trymestrze niekoniecznie ale odrobina chyba nie zaszkodzi

reklama
Mi pomaga odrobina imbiru do herbaty. Ostatnio dzięki temu zjadam w miarę normalnie śniadanie. Chociaż spotkałam się z opiniami że w pierwszym trymestrze niekoniecznie ale odrobina chyba nie zaszkodzi
Na początku to wogole powinno się wielu rzeczy unikać. Ale np mój lekarz zawsze mówi że jak jest ochota to troszkę można oczywiście nie surowizny.

Do góry