reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Cześć Marcówki! I ja z uśmiechem na ustach w końcu do was dołączam :)
Mam troche stresa bo to moja pierwsza ciąża, wczoraj badałam betę i progesteron - jest niby w normie ( 19,58 ng/ml ). Powiedzcie czy wam też sie zdarza takie lekkie kremowe (bo brązowym tego nazwać nie można) plamienie na papierze po podcieraniu? Dziś miałam to jednorazowo z rana, na wkładce mam tylko delikatne kremowe ślady. Wcześniej też miałam jeden incydent z brązowymi nitkami w śluzie (to było gdzieś w okolicach niespodziewanej miesiączki). Przesadzam?
Wizytę u swojej ginekolog mam na 30-ego

Mam troche stresa bo to moja pierwsza ciąża, wczoraj badałam betę i progesteron - jest niby w normie ( 19,58 ng/ml ). Powiedzcie czy wam też sie zdarza takie lekkie kremowe (bo brązowym tego nazwać nie można) plamienie na papierze po podcieraniu? Dziś miałam to jednorazowo z rana, na wkładce mam tylko delikatne kremowe ślady. Wcześniej też miałam jeden incydent z brązowymi nitkami w śluzie (to było gdzieś w okolicach niespodziewanej miesiączki). Przesadzam?
Witaj ! Gratulacje i spokojnej ciąży życzę! Dużo dziewczyn tu miało podobny problem z plamieniami. Najlepiej zgłosić to lekarzowi.
MamaTolka znam to uczucie ! Ja tak czekam do środy :-D Daj znać po wizycie :-)

Ja mam dziś wizytę na 13.... Padnę chyba. Nie mogę myśleć o niczym innym. Chyba się przekrece z nerwów w poczekalni [emoji6][emoji6]
Spokojnie kochana wszystko będzie dobrze może jakaś meliska coś pomoże 😉 ja w poniedziałek idę badania zrobić A w piątek wizyta także heh doczekać się nie mogę ale trzeba czekać.

Bądź spokojna. Ja też miałam takie plamienia i z ciążą jest wszystko dobrze. Gdyby się pojawił różowy śluz albo krew, to wtedy lepiej już skonsultować sprawę z lekarzem.

reklama
Do góry