Jeszcze nie. Wizytę mam 3.08Fajnie a ty już u lekarza byłaś?
reklama
Cześć Marcówki! I ja z uśmiechem na ustach w końcu do was dołączam
Mam troche stresa bo to moja pierwsza ciąża, wczoraj badałam betę i progesteron - jest niby w normie ( 19,58 ng/ml ). Powiedzcie czy wam też sie zdarza takie lekkie kremowe (bo brązowym tego nazwać nie można) plamienie na papierze po podcieraniu? Dziś miałam to jednorazowo z rana, na wkładce mam tylko delikatne kremowe ślady. Wcześniej też miałam jeden incydent z brązowymi nitkami w śluzie (to było gdzieś w okolicach niespodziewanej miesiączki). Przesadzam?
Wizytę u swojej ginekolog mam na 30-ego
Mam troche stresa bo to moja pierwsza ciąża, wczoraj badałam betę i progesteron - jest niby w normie ( 19,58 ng/ml ). Powiedzcie czy wam też sie zdarza takie lekkie kremowe (bo brązowym tego nazwać nie można) plamienie na papierze po podcieraniu? Dziś miałam to jednorazowo z rana, na wkładce mam tylko delikatne kremowe ślady. Wcześniej też miałam jeden incydent z brązowymi nitkami w śluzie (to było gdzieś w okolicach niespodziewanej miesiączki). Przesadzam?
MamaR
Fanka BB :)
Witaj ! Gratulacje i spokojnej ciąży życzę! Dużo dziewczyn tu miało podobny problem z plamieniami. Najlepiej zgłosić to lekarzowi.Cześć Marcówki! I ja z uśmiechem na ustach w końcu do was dołączam
MamaTolka znam to uczucie ! Ja tak czekam do środy Daj znać po wizycie :-)
Spokojnie kochana wszystko będzie dobrze może jakaś meliska coś pomoże ja w poniedziałek idę badania zrobić A w piątek wizyta także heh doczekać się nie mogę ale trzeba czekać.Ja mam dziś wizytę na 13.... Padnę chyba. Nie mogę myśleć o niczym innym. Chyba się przekrece z nerwów w poczekalni [emoji6][emoji6]
Marvelka89
A tego to nie wiem czasami mlodsza jest ciaza na usg ze względu na pozniejsza owulacje. Ja mam regularne cykle i wlasnie zawsze ta owulacja była od 12 do 16 dnia cyklu. Raczej w tak mlodej ciazy lekarze licza ją od ostatniej @. Dopiero pozniej na podstawie usg.Ok i ta owulacja dopiero 2 nie miała na to wpływu?
Marvelka89
Mi w tej chwili nawet to nie pomaga a wręcz przeciwnie po śniadaniu bylam w lazience nie wymiotuje ale mam odruchy wymiotneDopadły mnie z rana paskudne mdłości na czczo. Wcisnęłam na siłę kanapki i jak ręką odjął. Może to działa...
Marzyłam o tym
Bądź spokojna. Ja też miałam takie plamienia i z ciążą jest wszystko dobrze. Gdyby się pojawił różowy śluz albo krew, to wtedy lepiej już skonsultować sprawę z lekarzem.Cześć Marcówki! I ja z uśmiechem na ustach w końcu do was dołączam
Invicta
Witaj ! Gratulacje i spokojnej ciąży życzę! Dużo dziewczyn tu miało podobny problem z plamieniami. Najlepiej zgłosić to lekarzowi.
MamaTolka znam to uczucie ! Ja tak czekam do środy Daj znać po wizycie :-)
Ja tez we środę wizyta ale doczekać się już nie mogę
reklama
Invicta
Mi w tej chwili nawet to nie pomaga a wręcz przeciwnie po śniadaniu bylam w lazience nie wymiotuje ale mam odruchy wymiotne
Marzyłam o tym
Mnie od słodkiego odrzuca... kanapka z nutella prawie się cofnęła... od jutra 6tydz i zaczyna się ale damy rade dziewczyny