reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mieszkamy sami z mężem ale mam blisko rodziców. Prawdę mówiąc to moja mama jak usłyszała że jestem w 3 ciąży to źle to odebrała trochę nawet mnie zwyzywala że kto to widział tak szybko że nie ma z czego się cieszyć. Teraz już trochę przetrawila temat ale niesmak został. Muszę sobie sama radzić bo mąż w swojej pracy ma częste wyjazdy w kraju i za granicę. Ale o pierwsze dziecko się staraliśmy dwa lata więc wiem co to znaczy nie moc mieć dzieci więc postanowiliśmy że pójdziemy za ciosem z 3 tak jak zawsze marzylismy :-)

Mieszkamy sami z mężem ale mam blisko rodziców. Prawdę mówiąc to moja mama jak usłyszała że jestem w 3 ciąży to źle to odebrała trochę nawet mnie zwyzywala że kto to widział tak szybko że nie ma z czego się cieszyć. Teraz już trochę przetrawila temat ale niesmak został. Muszę sobie sama radzić bo mąż w swojej pracy ma częste wyjazdy w kraju i za granicę. Ale o pierwsze dziecko się staraliśmy dwa lata więc wiem co to znaczy nie moc mieć dzieci więc postanowiliśmy że pójdziemy za ciosem z 3 tak jak zawsze marzylismy :-)
Super tylko się cieszyć.😄Ja nie wiem kiedy się przyznam bo moja tak zareagowała na obie ciążę ale mam to w nosie bo ja chcę i wiem że dam radę. Poza tym bardzo dużo mam znajomych w moim wieku którzy się starają już lata o pierwsze.Tylko się cieszyć i wyczekiwać malca 😊

Potem mówiła żebym się nie obrazala bo ona się martwi o mnie ze sama miala 3 dzieci i pomocy zero ze strony rodziny więc wie co to znaczy. Ja nie mam natury się obrażać. Z ciąży bardzo się cieszę i nie mam zamiaru jej ukrywać. Czuje się dumna jako mama. Kariera może zaczekać choć jak mój szef się dowie o 3 dziecku to chyba osiwieje 😆 Jako że jestem na macierzyńskim teraz to nie muszę długo nic mówić w pracy hehe

reklama
Potem mówiła żebym się nie obrazala bo ona się martwi o mnie ze sama miala 3 dzieci i pomocy zero ze strony rodziny więc wie co to znaczy. Ja nie mam natury się obrażać. Z ciąży bardzo się cieszę i nie mam zamiaru jej ukrywać. Czuje się dumna jako mama. Kariera może zaczekać choć jak mój szef się dowie o 3 dziecku to chyba osiwieje 😆 Jako że jestem na macierzyńskim teraz to nie muszę długo nic mówić w pracy hehe
No tak narazie masz spokój 😄Dziecko to tylko powód do radości i dumy 😊Zdrowia dla was i dużo wypoczynku😊mi starsza dała w kość jak wyszłam ze szpitala i też byłam sama bo mąż po 14-16 godz ale jak trzeba dać radę to przecież damy radę😀Ja dopiero co prosiłam o wychowawczy 🤦

Do góry