Trzymam mocno!Trzymajcie kciuki, jutro test [emoji85][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno!Trzymajcie kciuki, jutro test [emoji85][emoji8]
Ale fajnie Między moimi dziewczynami jest 21 miesięcyMiedzy moimi chlopcami jest 17 miesiecy roznicy I dalam rade sama za granica Teraz chlopaki beda mieli 7 i 9 lat takze licze ze pomoga
Też tu wpadłam może faktycznie tu obie zostaniemy co? Jutro daj znać co i jak ją pewnie powtórzęJutro
Ja taki miałam jak pierwszy test robiłam. To mnie właśnie zdziwiło i dlatego się skusiłam.Dziewczyny dziś mam termin @.ani widu, nie mam bólu podbrzusza jak zwykle a teraz śluz się pojawił taki jak w czasie okoloowulacyjnym. Jaki powinien być?
Fajnie gratuluję Jeśli u mnie wszystko będzie ok to na 4 rocznicę 3 dzidzi. Oczywiście byłam z mężem 8 lat przed małżeństwem ale dziecko w drodze mnie przycisnęło do założenia obrączkiNa 10 rocznicę ślubu 3 dzieci :-)
Super tylko się cieszyć.Ja nie wiem kiedy się przyznam bo moja tak zareagowała na obie ciążę ale mam to w nosie bo ja chcę i wiem że dam radę. Poza tym bardzo dużo mam znajomych w moim wieku którzy się starają już lata o pierwsze.Tylko się cieszyć i wyczekiwać malcaMieszkamy sami z mężem ale mam blisko rodziców. Prawdę mówiąc to moja mama jak usłyszała że jestem w 3 ciąży to źle to odebrała trochę nawet mnie zwyzywala że kto to widział tak szybko że nie ma z czego się cieszyć. Teraz już trochę przetrawila temat ale niesmak został. Muszę sobie sama radzić bo mąż w swojej pracy ma częste wyjazdy w kraju i za granicę. Ale o pierwsze dziecko się staraliśmy dwa lata więc wiem co to znaczy nie moc mieć dzieci więc postanowiliśmy że pójdziemy za ciosem z 3 tak jak zawsze marzylismy :-)
No tak narazie masz spokój Dziecko to tylko powód do radości i dumy Zdrowia dla was i dużo wypoczynkumi starsza dała w kość jak wyszłam ze szpitala i też byłam sama bo mąż po 14-16 godz ale jak trzeba dać radę to przecież damy radęJa dopiero co prosiłam o wychowawczyPotem mówiła żebym się nie obrazala bo ona się martwi o mnie ze sama miala 3 dzieci i pomocy zero ze strony rodziny więc wie co to znaczy. Ja nie mam natury się obrażać. Z ciąży bardzo się cieszę i nie mam zamiaru jej ukrywać. Czuje się dumna jako mama. Kariera może zaczekać choć jak mój szef się dowie o 3 dziecku to chyba osiwieje Jako że jestem na macierzyńskim teraz to nie muszę długo nic mówić w pracy hehe