reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Czy tylko ja tak zle sie czuje juz mam dosyć 9 dzien od switu do nocy mdlisci okropne. Niemoge nic jesc nawet na smak wody do picia robi mi sie strasznie niedobrze :(

reklama
Czy tylko ja tak zle sie czuje juz mam dosyć 9 dzien od switu do nocy mdlisci okropne. Niemoge nic jesc nawet na smak wody do picia robi mi sie strasznie niedobrze :(
Powiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.

Powiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.
Ja biorę te same witaminy i faktycznie powoduja zmniejszenie nudności moze dlatego sa do wytrzymania 🤔
@Fenika29 moze spróbuj napar z imbiru, podobno pomaga

Dziewczyny które planują chodzić do dwóch lekarzy będziecie mieć 2 karty ciążowe czy jedną ?

Miałam dwie.

Fenika29 trzymaj się. Oby szybko minęło.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, potrzebuje porady. Nie wiem czym mam już złagodzić ból sutek. Tak strasznie bolą mnie sutki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry