reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
No ja dzis tez mam mdłości od rana , ale jesc i pic mogę kochana nie chce cie straszyc ale moze ci sie to utrzymywac jeszcze dosyc dlugo ale wiesz ze to dobrzeCzy tylko ja tak zle sie czuje juz mam dosyć 9 dzien od switu do nocy mdlisci okropne. Niemoge nic jesc nawet na smak wody do picia robi mi sie strasznie niedobrze
Robaczek_w
Powiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.Czy tylko ja tak zle sie czuje juz mam dosyć 9 dzien od switu do nocy mdlisci okropne. Niemoge nic jesc nawet na smak wody do picia robi mi sie strasznie niedobrze
Marvelka89
Ja biorę te same witaminy i faktycznie powoduja zmniejszenie nudności moze dlatego sa do wytrzymaniaPowiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.
@Fenika29 moze spróbuj napar z imbiru, podobno pomaga
netka.
Dziewczyny które planują chodzić do dwóch lekarzy będziecie mieć 2 karty ciążowe czy jedną ?
Miałam dwie.
Powiem Ci dla pocieszenia że ja mam od 5 tc i są coraz większe. Kupiłam prenatal uno ale nie wiem czy będzie lepiej, dzisiaj pierwszy raz wzięłam, ginekolog mi je zapisał ma wyciąg z imbira.
Fenika29 trzymaj się. Oby szybko minęło.
Ostatnia edycja:
netka.
.
Ostatnia edycja:
mmlodamamaaa
Cześć dziewczyny, potrzebuje porady. Nie wiem czym mam już złagodzić ból sutek. Tak strasznie bolą mnie sutki
Ostatnia edycja:
Marvelka89
Jakies okłady może? Poczytaj w necie, mysle ze sa jakies sposobyCześć dziewczyny, potrzebuje porady. Nie wiem czym mam już złagodzić ból sutek. Tak strasznie bolą mnie sutki
To ja chyba powinnam sie cieszyc ze mam lekkie dolegliwosci
Ja tez 39 i boje sie kolejnego poronieniaJa też z wiekiem się boję
reklama