Ahh Myślałam że już masz a internetowo nie ma opcji podejrzeć?Jeszcze nie wiem, w poniedziałek była pierwsza, jutro jadę na ponowne pobranie i odbiorę wynik. Chociaż nie wiem, czy nie podjadę jeszcze dziś wieczorem, pewnie nie wytrzymam
reklama
netka.
Fanka BB :)
Ja nie mowie narazie chociaz przed córka slabo da sie ukryc. Wszystko wyłapuje małpeczka... Ale wiedzieli o dwoch stratach i nie zniesli tego dobrze... Bezpieczniej jest sie chyba wstrzymac po co niepotrzebnie ich stresowac w razie niepowodzenia. W tej ciazy wie tylko mąż i " przyjaciółka" ktora raptem przestala sie odzywać. Wydaje mi sie że ja to ruszyło, wiedziala o wszystkich stratach i nie wiem moze sie zmartwiła ale w ten sposob chyba nie powinna sie zachowywac. Trudno plakac za nia nie bede Jak ona chce... Jej sprawa...
Nikt mi nie odpowiedzial na moj poprzedni post. Czy kroras z was jest pod kontrola endokrynologa? Bierze letrox? Ja mam gozki na tarczycy juz pare lat, biopsja była i wszystko ok. Tsh ladnie sie trzyma 1.4, ft3 w normie za to ft4 ponad norme... I podobno jest to wazny hormon w ciazy i nie wiem teraz. Czytalam cos o nadczynnosci ciazowej. Od dwoch dni czuje sie jak bym sie naćpała czegos. Jakiegos speeda wzięła, kołatanie serca mnie niepokoi... Czy ktoras slyszala badz miala z tym doczynienia?
Nie miałam takiego problemu, więc nie wypowiem się.
Dziewczyny ja się żegnam - dziś beta już tylko 3.49. Wygląda to na ciążę biochemiczną. Spróbuję jeszcze za jakiś czas, pewnie w przyszłym roku.
Przytulam wszystkie ciężarówki i życzę spokojnych ciąż!
Bardzo mi przykro.
Marvelka89
A jest ciemniejszy od poprzedniego? Wyglada dobrze. Porownaj z ostatnimTak to dziś wygląda, 5 dzień po terminie miesiączki.
Bardzo mi przykro trzymaj sieDziewczyny ja się żegnam - dziś beta już tylko 3.49. Wygląda to na ciążę biochemiczną. Spróbuję jeszcze za jakiś czas, pewnie w przyszłym roku.
Ja tak mam , wczoraj cały dzień z takimi bólami podbrzusza A dzisiaj spokójCzy Wy macie jakieś delikatne bóle w pachwinach? Czuje jakby ciagniecie. Czasem żałuję w podbrzuszu.
Marvelka89
Bardzo współczuję dziewczynom ktore juz z nami nie sa . Mam nadzieje ze limit strat juz wyczerpany.
Dzis dolegliwosci ciazowe wrocily. Znowu czuje tak jakby przeziebienie. Oczy mi ciepłem zachodzą jak na goraczke. Mdłości sa umiarkowane Mój luby mówi że tym razem będzie dobrze, że nie moze byc inaczej
Dzis dolegliwosci ciazowe wrocily. Znowu czuje tak jakby przeziebienie. Oczy mi ciepłem zachodzą jak na goraczke. Mdłości sa umiarkowane Mój luby mówi że tym razem będzie dobrze, że nie moze byc inaczej
Marvelka89
Mam takie czasami, po prawej stronie wlasnie w pachwinie. Wczoraj wieczorem jak sie położyłam to wlasnie po prawej stronie w brzuszku takie ukłucia były. Jak sie przekręciłam to przeszłyCzy Wy macie jakieś delikatne bóle w pachwinach? Czuje jakby ciagniecie. Czasem żałuję w podbrzuszu.
K
Katijah
Gość
Powiem Ci, że mój endokrynolog nigdy jak byłam w ciąży nie kazał robić ft3 i ft4 teraz wie, że się staram i kazał jak zajdę zrobić tsh tylko.Ja nie mowie narazie chociaz przed córka slabo da sie ukryc. Wszystko wyłapuje małpeczka... Ale wiedzieli o dwoch stratach i nie zniesli tego dobrze... Bezpieczniej jest sie chyba wstrzymac po co niepotrzebnie ich stresowac w razie niepowodzenia. W tej ciazy wie tylko mąż i " przyjaciółka" ktora raptem przestala sie odzywać. Wydaje mi sie że ja to ruszyło, wiedziala o wszystkich stratach i nie wiem moze sie zmartwiła ale w ten sposob chyba nie powinna sie zachowywac. Trudno plakac za nia nie bede Jak ona chce... Jej sprawa...
Nikt mi nie odpowiedzial na moj poprzedni post. Czy kroras z was jest pod kontrola endokrynologa? Bierze letrox? Ja mam gozki na tarczycy juz pare lat, biopsja była i wszystko ok. Tsh ladnie sie trzyma 1.4, ft3 w normie za to ft4 ponad norme... I podobno jest to wazny hormon w ciazy i nie wiem teraz. Czytalam cos o nadczynnosci ciazowej. Od dwoch dni czuje sie jak bym sie naćpała czegos. Jakiegos speeda wzięła, kołatanie serca mnie niepokoi... Czy ktoras slyszala badz miala z tym doczynienia?
Ft3 i ft4 za to po porodzie kazał sprawdzić
Jestem pod kontrolą endokrynologa. Biorę co prawda Euthyrox. W momencie gdy dowiedziałam się o ciąży poszłam do lekarza i na wejście zostałam zalecenia zwiększenia dawki z 25 na 50.plus dodatkowo przepisane miałam Jodid 200 1x1 i metylowany kwas foliowy w dawce 0.8. W piatek idę ponownie na kontrolę mam zrobić tsh ft3 i ft4. I zobaczymy jak dalej pójdzie. Nadmienię ze nie mam żadnej choroby tarczycy. Tsh mieściło się w normie, ale endokrynolog stwierdzila że jeśli chce zajść jeszcze w ciążę to musi mi dać mała dawkę euthyroxu. I tak od stycznia 2020 brałam. A od 30.06 mam zwiększona dawkę na 50.Ja nie mowie narazie chociaz przed córka slabo da sie ukryc. Wszystko wyłapuje małpeczka... Ale wiedzieli o dwoch stratach i nie zniesli tego dobrze... Bezpieczniej jest sie chyba wstrzymac po co niepotrzebnie ich stresowac w razie niepowodzenia. W tej ciazy wie tylko mąż i " przyjaciółka" ktora raptem przestala sie odzywać. Wydaje mi sie że ja to ruszyło, wiedziala o wszystkich stratach i nie wiem moze sie zmartwiła ale w ten sposob chyba nie powinna sie zachowywac. Trudno plakac za nia nie bede Jak ona chce... Jej sprawa...
reklama
K
Katijah
Gość
Współczuję, uważaj na siebieDziewczyny ja się żegnam - dziś beta już tylko 3.49. Wygląda to na ciążę biochemiczną. Spróbuję jeszcze za jakiś czas, pewnie w przyszłym roku.