reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja dziewczyny nie chce siać paniki, ale się zryczałam.... Dziś wogóle nie czuję ciąży... Nic a nic 😭 tak bylo za kazdym razem. Wczoraj jeszcze mialam mdlosci, ten smak metaliczny, poranek byl straszny. Jak bym cala noc nie spala. A dzis od rana normalnie calkiem... Chyba zwariuję... Powiedzcie że też tak macie 🙏🙏🙏
Spokojnie, nie panikuj będzie dobrze

reklama
Niby 5+4..😥

Ja za to piersi sutki cały czas bolą..
Nic nie plamie te dwa wybryki bo przytulankach... Masakra.. o 20.30 mam wizyte a tak się dłuży...
Ja i mój luby załamani... znowu strata dlaczego my..
Chce spróbować zaraz po missiaczce niech się dzieje co chcee

Bardzo mi przykro, wiem, co teraz przeżywasz i okropnie ci współczuję, mam nadzieję, że w końcu i do Was los sie uśmiechnie... Ściskam mocno ❤❤❤

Bylam u lekarza dzis. 5 ty tydz . Chociaz z bety i ostatniej mczki wychodzi 6 ty , to badania wskazuj na 5ty.... jest pecherzyk. Brak zarodka .Mam sie pojawic za tydz . Ehhh . Zero objawow. Tylko ten cholerny bol glowy . No nie wytrzymam
Moglas zapytac lekarza jak mozesz sobie pomoc z tym bólem. Cierpliwie trzeba czekac 😊 ale lekarz powiedzial ze prawidlowo?

Ja dzis spanikowalam niesamowicie, jakiejs paniki dostałam 🙄. Ale sluchajcie poszlam sie przejsc z synem. I wiecie co jak reka odjął 😊 moze to hormony. Naprawde jeszcze godzine temu plakalam a teraz nic znowu optymizm. I juz sie do was przyzwyczailam. Wiem ze mige wszystko powiedziec mezowi, nie powiem takich rzeczy bo by tez sie martwil i mnie jeszcze gorzej dolowal 😊

Lekarz w czwartek, a tydzien dokladnie tak jak ty 4+4 no to jest w sumie dopiero poczatek, na dobra sprawe z synem to nawet nie podejrzewałam ciąży w tym czasie bo mialam wtedy nieregularne miesiączki. No oby oby bylo wszystko ok. Musze sie nastawic psychicznie ze co ma byc to bedzie bo jak bede panikowac to zwariuje. Teraz mnie brzuch boli ale to chyba z nerw. Nospa niezaszkodzi?
Jutro jak przeczytam co pisalam to sie walnę w łeb dosłownie 🙄 głupia ja...

Przepraszam was 😒
Mi w pierwszej ciazy zalecali nospe, bedzie dobrze kochana😘😘😘😘

Jest któraś z Was która już powiedziała w pracy ze jest w ciąży? Ja powiem w piątek po wizycie jeśli będzie wszystko ok 😌

Ja dopiero wróciłam po kwietniowym poronieniu, byłam na zwolnieniu od psychiatry, żeby to sobie jakoś w głowie poukładać. Z nowinami o ciąży wstrzymam sie jeszcze co najmniej trzy tygodnie, jak oczywiście wszystko będzie w porządku.

reklama
Cześć poczytałam to co was spotkało i powiem ze życie was nie oszczędzało 😔 trzymam kciuki żeby w końcu się poukładało ☺️
Ja dzisiaj odebrałam betę z piątku wyszła 145, lekarz powiedział że wczesna ciąża w sumie to dzisiaj powinnam dostać okres, i czekam na termin wizyty. Bardzo często boli mnie podbrzusze, ale jak dużo chodzę, jak usiądę lub się położę to jest Oki. Mam nadzieję że to raczej dobry objaw 😁

Do góry