reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Nie wiem czemu ale mam takie przeczucie że mogę być ponieważ mam powiększone piersi, mdli mnie przez cały dzień, przez osatnie 2 dni czułam kłócie w jajnikach i jak leżę to mam uczucie jakby mi ktoś w środku rozciągał brzuch. Niepewność mnie zżera więc udam się w poniedziałek na badanie krwi.
Z krwi po terminie @ masz 100 % pewnosc 😊 te testy to roznie pokazuja... Daj znac jaki wynik 😜

reklama
Nie wiem czemu ale mam takie przeczucie że mogę być ponieważ mam powiększone piersi, mdli mnie przez cały dzień, przez osatnie 2 dni czułam kłócie w jajnikach i jak leżę to mam uczucie jakby mi ktoś w środku rozciągał brzuch. Tylko właśnie te testy mnie zmyliły i nie wiem co myśleć.Niepewność mnie zżera więc udam się w poniedziałek na badanie krwi.
Najlepsze rozwiązanie

To mi badania odrazu na fundusz wystawił [emoji16][emoji16] tylko najpierw muszę pójść do położnej A potem na badania Ale to za 2tyg zrobię badania A za 3tyg wizyta
Ja mam podobnie chodze orywatnie. Jednak lekarz pracuje w szpitalu i tam mnie przygarnal i zeby nie placic za badania musialam jechac do szpitala po skierowanie.

Po terminie @. A robiła któraś betę dwa dni przed @. Jest szansa że coś wyjdzie ? Choćby jakiś nisko wynik Ale powyżej 5 ?
To wszystko zależy od tego kiedy było zagnieżdżenie. Szansa oczywiście jest. Mi przed @ wyszła beta, ale też pozytywne testy były od 9dpo. Więc wyjść może jak najbardziej, ale jak nie wyjdzie to też bym całkiem nie skreślała cyklu.. w pierwszej ciąży nie wyszła mi beta, a w ciąży byłam

Dziewczyny beta z dziś 235.7 mlu/ml ostatnia miesiączka 4.06... cykle 28-30 dni chodź zdarzały się i 45dc. Chodź test ciazowy dzień po po spodziewanej miesięczne czyli w 29dc dwie kreski. Wychodzi że 5+1 A tu taka beta... Jestem przerażona.. 😭 w pon muszę powtórzyć zeby w 48h sprawdzić przyrost...😥

Dziewczyny beta z dziś 235.7 mlu/ml ostatnia miesiączka 4.06... cykle 28-30 dni chodź zdarzały się i 45dc. Chodź test ciazowy dzień po po spodziewanej miesięczne czyli w 29dc dwie kreski. Wychodzi że 5+1 A tu taka beta... Jestem przerażona.. 😭 w pon muszę powtórzyć zeby w 48h sprawdzić przyrost...😥
Kochana bądź dobrej myśli. Głowa do góry a może miałaś późno owu. 💓✊Mocno trzymam kciuki 😘

reklama
Koniecznie sprawdz przyrost. Niska beta o niczym nie swiadczy z tego co sie orientuje. Jedynie ten przyrost jest wazny 😊 takze nie zalamuj sie od razu. Czekaj do drugiego wyniku. 😘 Trzymam kciuki
A z labo ktory ci tydz. Wychodzi? Bo te normy tez sa dosyc szeroko rozbieżne

Do góry