reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ej ja ostatnia miesiączka 6 czerwca i wczorajszy wynik 87 i się nie załamuje
Przepraszam za to co powiem ale mbie rozsmieszylas do telefonu🤣 uspokoilam se troche. No w ogole te miesiaczki w tym roku bardzo rozbiezne. PrzedOstatnia miesiaczka była 8kwietnia i nie pojawiła się w maju byla wywolywana duphastonem wiec po 57dniach przyszla wlasnie tego 4 czerwca i tu juz 29dc test pozytywny także szalone te nasze organizmy są i plataja figle🤣

Ja miałam ostatnią miesiączkę 4 czerwca a beta 2 dni temu trochę ponad 50 a tydzień wcześniej czyli w 27 dc 1.2. Uważam że miałam późną owulacje i wszystko jest ok.
To chyba ze mnie panikara... już sama nie wiem okaże się w poniedziałek z przyrostek bety się uspokojeA w czwartek lekarz.. oj boziu boziu dopomoz🙏

Mi w 29 dc z krwi wyszła wartość 1,2 więc to chyba zależy kiedy była owulacja. Teoretycznie miałam koło 14 dc, robiłam testy owulacyjne, a jednak dopiero 3 tygodnie później wyszedł mi test ciążowy z ledwo widoczną kreską.
Też tak myślę że zależy od owulacji i zagnieżdżenia się. Ale zrobię dla własnego spokoju i na wizytę będę mieć. Przynajmniej od razu dostanę odpowiednie leki.

Dziewczyny beta z dziś 235.7 mlu/ml ostatnia miesiączka 4.06... cykle 28-30 dni chodź zdarzały się i 45dc. Chodź test ciazowy dzień po po spodziewanej miesięczne czyli w 29dc dwie kreski. Wychodzi że 5+1 A tu taka beta... Jestem przerażona.. 😭 w pon muszę powtórzyć zeby w 48h sprawdzić przyrost...😥
Nie denerwuj się. Ja ostatnią miesiączkę miałam 1.06, w poniedziałek wychodziło 5+1, beta była 118. A wczoraj 5+4 i beta 619. Będzie dobrze ☺

Dziewczyny! Która z Was ostatnia miesiączkę miała 26.05?
Ja miałam okres 26.05, owulacja prawdopodobnie 12.06 ( ostatnio cykle po ok. 31dni) Jak narazie czekam na wizytę jednak w następny czwartek 16.07. Zobaczymy jaki na usg wyjdzie termin..
A jeśli chodzi o samopoczucie, to bardzo często boli mnie głowa, kłucie lewego jajnika i od 3 dni zgaga😐 ale bez mdłości. Po piersiach póki co nic nie widać, a w dwóch ciążach było inaczej.

reklama
Dziewczyny! Która z Was ostatnia miesiączkę miała 26.05?
Ja miałam okres 26.05, owulacja prawdopodobnie 12.06 ( ostatnio cykle po ok. 31dni) Jak narazie czekam na wizytę jednak w następny czwartek 16.07. Zobaczymy jaki na usg wyjdzie termin..
A jeśli chodzi o samopoczucie, to bardzo często boli mnie głowa, kłucie lewego jajnika i od 3 dni zgaga[emoji52] ale bez mdłości. Po piersiach póki co nic nie widać, a w dwóch ciążach było inaczej.
Ja miałam ostatnią@ 27.05 a owu 11 najprawdopodobniej. Wizyta 17.07 czyli za tydzień... Zobaczymy...

Do góry