Marvelka89
Fanka BB :)
Ja sie nie martwie bo na tym etapie to proste ze malo ktora ma juz jakies konkretne obiawy zapytalam z ciekawosci @Bridget_Ben czyli dokladnie ten sam termin bedziemy mialy super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak wchodziły mandarynkiJa teraz ucztuje sobie i jem na co mam ochotę bo wiem, że szybko może się to zmienić. W pierwszej ciąży zmuszałam się do jedzenia przez 4 miesiące. Nic mi nie wchodziło oprócz lodów zapp [emoji1751][emoji1751]
Zmianę widzę w apetycie do tej pory bylam obżarta dlatego tak mi ciężko bylo schudnac. Teraz wlasnie mam jadłowstręt. . Nie mam ochoty na nic a jesc trzeba szczegolnie ze sniadaniem mam problem zawsze ser zolty byl ale mi nie wchodzi cos na sile wpychamJa teraz ucztuje sobie i jem na co mam ochotę bo wiem, że szybko może się to zmienić. W pierwszej ciąży zmuszałam się do jedzenia przez 4 miesiące. Nic mi nie wchodziło oprócz lodów zapp [emoji1751][emoji1751]
Mdłości nie mam. Trochę mniejszy apetyt wnuszam jedzenie bardziej niż jem. Cycki bolą i są większe i brzuch pobolewa i ciągnie trochę. I zmęczona jestem w ciągu dnia a wieczorem spać nie mogę. I mam jeszcze takie fale raz zimno jak przy przeziębieniu raz gorąco ale to właśnie wieczoramiEj dziewczynki a tak sie zastanawiam ja mam dzis dopiero 29 dc. 4 tc i 1d Termin mi wychodzi na 18 marca. W ktorym wy jestescie i macie juz naprawde takie mega mdłości i wyczulony zapach? Ktoras ma podobny termin? Bo jednak nawet 2 tygodnie roznicy to jest sporo na tym etapie. Ja sie narazie czuje dobrze po za momentami bezsilnosci i wlasnie takiego uczucia choroby, ale bardziej popoludniu. Mdlosci mam lekkie ale napewno nie rano. Klucie w
Może nie wykryć, nie wiesz kiedy miałaś owulacjeWitam. Mam pytanie. Mianowicie podejrzewam że mogę być w ciąży ze względu na to że biorę tabletki antykoncepcyjne mój cykl trwa 28 /29 dni. Ostatnia miesiączka 7-11 czerwca. I wlaśnie w czerwcu jakos tak się stało że pominęłam 1 tabletkę jak sie zorientowałam minęło 2 dni. W tym dniu w którym ją pominęłam współżyłam. Teraz powinnam mieć miesiączkę lecz nie przyszła wykonałam dwa testy i oba są negatywne. Czy to możliwe że jeśli byłabym w ciąży 4 tydzień to test domowy może nie wykryć ciąży bo to za wcześnie ?
Według kalendarzyk powinnam mieć 22 czerwca. Ale nie jestem pewnaMoże nie wykryć, nie wiesz kiedy miałaś owulacje
Jakbys chciala i miala mozliwosc to z krwi napewno Ci wyjdzie a wszystko jest mozliweMoże nie wykryć, nie wiesz kiedy miałaś owulacje
Ja W pierwszej ciąży dopiero kilka dni po spodziewanej @ miałam bardzo bladą kreskę. W kolejnej 10 dni po @ miałam bladziocha i rano trochę mocniejszą. Dlatego Teraz idę w poniedziałek na betę ażeby lekarz miał od razu na wizycie wynikWitam. Mam pytanie. Mianowicie podejrzewam że mogę być w ciąży ze względu na to że biorę tabletki antykoncepcyjne mój cykl trwa 28 /29 dni. Ostatnia miesiączka 7-11 czerwca. I wlaśnie w czerwcu jakos tak się stało że pominęłam 1 tabletkę jak sie zorientowałam minęło 2 dni. W tym dniu w którym ją pominęłam współżyłam. Teraz powinnam mieć miesiączkę lecz nie przyszła wykonałam dwa testy i oba są negatywne. Czy to możliwe że jeśli byłabym w ciąży 4 tydzień to test domowy może nie wykryć ciąży bo to za wcześnie ?