reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Nie wiem czemu ale mam takie przeczucie że mogę być ponieważ mam powiększone piersi, mdli mnie przez cały dzień, przez osatnie 2 dni czułam kłócie w jajnikach i jak leżę to mam uczucie jakby mi ktoś w środku rozciągał brzuch. Niepewność mnie zżera więc udam się w poniedziałek na badanie krwi.
Z krwi po terminie @ masz 100 % pewnosc 😊 te testy to roznie pokazuja... Daj znac jaki wynik 😜

reklama
Nie wiem czemu ale mam takie przeczucie że mogę być ponieważ mam powiększone piersi, mdli mnie przez cały dzień, przez osatnie 2 dni czułam kłócie w jajnikach i jak leżę to mam uczucie jakby mi ktoś w środku rozciągał brzuch. Tylko właśnie te testy mnie zmyliły i nie wiem co myśleć.Niepewność mnie zżera więc udam się w poniedziałek na badanie krwi.
Najlepsze rozwiązanie

To mi badania odrazu na fundusz wystawił [emoji16][emoji16] tylko najpierw muszę pójść do położnej A potem na badania Ale to za 2tyg zrobię badania A za 3tyg wizyta
Ja mam podobnie chodze orywatnie. Jednak lekarz pracuje w szpitalu i tam mnie przygarnal i zeby nie placic za badania musialam jechac do szpitala po skierowanie.

Po terminie @. A robiła któraś betę dwa dni przed @. Jest szansa że coś wyjdzie ? Choćby jakiś nisko wynik Ale powyżej 5 ?
To wszystko zależy od tego kiedy było zagnieżdżenie. Szansa oczywiście jest. Mi przed @ wyszła beta, ale też pozytywne testy były od 9dpo. Więc wyjść może jak najbardziej, ale jak nie wyjdzie to też bym całkiem nie skreślała cyklu.. w pierwszej ciąży nie wyszła mi beta, a w ciąży byłam

Dziewczyny beta z dziś 235.7 mlu/ml ostatnia miesiączka 4.06... cykle 28-30 dni chodź zdarzały się i 45dc. Chodź test ciazowy dzień po po spodziewanej miesięczne czyli w 29dc dwie kreski. Wychodzi że 5+1 A tu taka beta... Jestem przerażona.. 😭 w pon muszę powtórzyć zeby w 48h sprawdzić przyrost...😥

Dziewczyny beta z dziś 235.7 mlu/ml ostatnia miesiączka 4.06... cykle 28-30 dni chodź zdarzały się i 45dc. Chodź test ciazowy dzień po po spodziewanej miesięczne czyli w 29dc dwie kreski. Wychodzi że 5+1 A tu taka beta... Jestem przerażona.. 😭 w pon muszę powtórzyć zeby w 48h sprawdzić przyrost...😥
Kochana bądź dobrej myśli. Głowa do góry a może miałaś późno owu. 💓✊Mocno trzymam kciuki 😘

reklama
Koniecznie sprawdz przyrost. Niska beta o niczym nie swiadczy z tego co sie orientuje. Jedynie ten przyrost jest wazny 😊 takze nie zalamuj sie od razu. Czekaj do drugiego wyniku. 😘 Trzymam kciuki
A z labo ktory ci tydz. Wychodzi? Bo te normy tez sa dosyc szeroko rozbieżne

Do góry