reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Tak. Mój lekarz co chodzę do niego to ma podpisaną umowę z funduszem i powiedziałam mu że będę do niego chodzić i rodzić w szpitalu którym pracuje na fundusz to mam badania za darmo. A potem jak okaże się że w innym szpitalu urodze to już fundusz traci na tym. Mam nadzieję że wytłumaczylam ci to zrozumiale [emoji16][emoji16][emoji4]
Bo u mnie w mieście nie ma dobrego lekarza na NFZ i dlatego zastanawiam się czy skierowanie od takiego lekarza prywatnego na wyniki jest płatne?

reklama
Witam się nie śmiało, 13 dni po owulacji test pokaz dwie kreski ( 5 dni wcześniej też) beta tego samego dnia 87, planowany termin 16 marca. Ale wizyta dopiero 24 [emoji24]
IMG_20200709_083354.jpeg

Muszę jeszcze brać luteine 2x dziennie.
Wczoraj jak zaaplikowalam do pochwy to później mnie piekło i przestało. Dziś też jak aplikowalam to było ok i zaraz zaczęło się pieczenie i teraz raz piecze A raz nie. Nie wiem o co chodzi.
W tamtej ciąży zanim poronilam brałam luteine ale nie miałam pieczenia i wgl
Ja też biorę tak jak Ty ale nie mam żadnych skutków. Może jakieś podrażnienia Ci się zrobiło?

Cykle mam różne bo to dopiero byłby 5 od ostatniego porodu. Ale średnio wychodziło 33. Test owulacyjny wyszedł w 21 dc. A w 29dc czyli 8 dni po,, owulacji,, test z allegro paskowy o czułości 10mlu pokazal mi cień ale tylko pod światło normalnie nie było widać kreski, więc tak na poważnie go nie brałam. 10 dni po Nord test o czułości pokazał już grubsza kreskę widoczna gołym okiem a ten test to nova test robiony 13 dni po i ma czułość 25 mlu. A @ powinna być 9-10 lipca czyli teraz [emoji85]
Pierwsze zdj to test po 8 dniach drugie zdj test po 10 dniach
Wow gratuluję. Bardzo szybko pokazał ci 2 kreski. Który dc? Kiedy powinna być @
Jakiej czułości test?
Screenshot_20200704_201025_com.android.gallery3d.jpeg
IMG_20200706_070836.jpeg

Dziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...

Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...

Ciąża, ciąży nie równa. Z córką nie miałam żadnych objawów. Raz na 9 miesięcy zwymiotowalam. Miałam dużo siły werwy, wogole nie czułam tej ciąży. Córeczka donoszona zdrowa [emoji4] Takiej ciąży życzę każdej, nawet sobie [emoji85]
Dziewczyny, ja Was błagam, jak myślcie jak się mogą czuć dziewczyny bez objawów które dziś weszły na forum i przeczytały co piszecie? Czasami się trzeba zastanowić...

Ja znam mnóstwo dziewczyn które czują się znakomicie i mogą góry przenosić więc błagam nie rozwijajmy tej dyskusji bo np ja po przeczytaniu tego rano się mega zestresowałam...

reklama
Muszę jeszcze brać luteine 2x dziennie.
Wczoraj jak zaaplikowalam do pochwy to później mnie piekło i przestało. Dziś też jak aplikowalam to było ok i zaraz zaczęło się pieczenie i teraz raz piecze A raz nie. Nie wiem o co chodzi.
W tamtej ciąży zanim poronilam brałam luteine ale nie miałam pieczenia i wgl

Zmień na taką doustną. Może nie tolerujesz tej dopochwowej a po co dodatkowo się drażnić, lepiej nie ryzykować stanem zapalnym.

Do góry