reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Hej kochane :) 3 dni po spodziewanej @ ii.... cieszę się jak szalona![emoji175][emoji175] dołączam do was! Wizyta dopiero 17 lipca a wy? [emoji6]
Ja też na 17 lipca [emoji846] będę 7+2 więc już będzie widać to co ma być widać.
Stresuje się bardzo że nie będzie serduszka.. nie mam objawów, więc się nakręcam bardzo.
W pierwszej ciąży poszłam na wizytę i jak usłyszałam jak lekarka mówi - zobaczymy czy jest serduszko..
To ja taka zdziwiona pomyślałam .. a dlaczego niby miało by nie być [emoji1745] chciałabym znowu tak mało wiedzieć jak w pierwszej ciąży. 0 stresow, całą ciążę byłam przekonana że będzie dobrze. Najspokojniejszy okres w moim życiu, a teraz myśleć o wizycie nie mogę, bo mnie od razu brzuch z nerwów boli..

reklama
W piatek kochana mam wizytę ☺️
Ja się boję byłam w poniedziałek to lekarka powiedziała że mały pęcherzyk nie wiadomo co będzie ale nawet mi wymiarów nie podała. Kazała iść na betę w tym i następnym tygodniu mam wynik z wczoraj to lekko ponad 2 tys. mało jak na ten tydzień. Jutro jadę do innego lekarza prywatnie jestem ciekawa co mi powie. Bo moja na NFZ ma chyba jakiś kiepski aparat.

[QUOTE="Pati1405, post: 19775047, member: Mam już 2 dzieci A okazuje się że jestem zielona w tym temacie😂
Nie martw się ;) ja też mam 2 i trzecie na pokladzie, choć narazie w wersji super miniaturowej ;) pewnie gdyby nie fakt plamienia, nie wiedziałabym o tym ;) zaczęłam korzystać z jednej stronki, po miesiącu niestety płatnej, ale tam można monitorować wyniki bety, progesteronu, badania USG usw. Właśnie tam pojawił mi się progesteron na czerwono i dało mi do myślenia z plamieniami. Przyjmuje duphaston i plamienia prawie ustaly.

Ja się boję byłam w poniedziałek to lekarka powiedziała że mały pęcherzyk nie wiadomo co będzie ale nawet mi wymiarów nie podała. Kazała iść na betę w tym i następnym tygodniu mam wynik z wczoraj to lekko ponad 2 tys. mało jak na ten tydzień. Jutro jadę do innego lekarza prywatnie jestem ciekawa co mi powie. Bo moja na NFZ ma chyba jakiś kiepski aparat.
Ja miałam w tamtym tygodniu w czwartek betę 2664 też się mimo wszystko stresuje przed wizytą.

reklama
Ja też na 17 lipca [emoji846] będę 7+2 więc już będzie widać to co ma być widać.
Stresuje się bardzo że nie będzie serduszka.. nie mam objawów, więc się nakręcam bardzo.
W pierwszej ciąży poszłam na wizytę i jak usłyszałam jak lekarka mówi - zobaczymy czy jest serduszko..
To ja taka zdziwiona pomyślałam .. a dlaczego niby miało by nie być [emoji1745] chciałabym znowu tak mało wiedzieć jak w pierwszej ciąży. 0 stresow, całą ciążę byłam przekonana że będzie dobrze. Najspokojniejszy okres w moim życiu, a teraz myśleć o wizycie nie mogę, bo mnie od razu brzuch z nerwów boli..
Tak jak piszesz. Forum fajnie wsparcie ale też niepotrzebne stresy, bo za dużo się czyta itp

Do góry