To trzymam mocno kciuki żeby wszystko było DobrzeBo pecherzyki małe były na usg 6 lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam mocno kciuki żeby wszystko było DobrzeBo pecherzyki małe były na usg 6 lipca
Kochana to nie ja tylko @Patla9393 jej musisz zapytaćHej też byłam na wizycie 6 lipca i mój pęcherzyk też mały jak to pani doktor powiedziała nie wiadomo co z niego będzie. Na kiedy masz termin?
Terminu nie mam jeszcze żadnego, ostatni okres 28 maj@Patla9393
Hej też byłam na wizycie 6 lipca i mój pęcherzyk też mały jak to pani doktor powiedziała nie wiadomo co z niego będzie. Na kiedy masz termin? Ja na 2 marzec. Boję się bardzo bo bata z wczoraj lekko ponad 2 tys.
A to jesteśmy na podobnym etapie ja 25 majaTerminu nie mam jeszcze żadnego, ostatni okres 28 maj
Ja mam drugą blada kreskę zawszeWłaśnie też jestem ciekawa. U nas w mieście ginekolodzy na NFZ to ci już którzy na emeryturę powinni iść....
Dziewczyny, które robiły testy owulacyjne dłużej niż do pozytywnego jak długo utrzymuje się ta druga blada kreska?
Ja mam ostatni okres 25 majA to jesteśmy na podobnym etapie ja 25 maja
Byłaś już na wizycie na usg?Ja mam ostatni okres 25 maj
W piatek kochana mam wizytęByłaś już na wizycie na usg?