Ja kolejna mam za 3 tyg więc już będzie więcej widać mam nadzieję chociaż nie powiem stresuje się, to moja pierwsza ciążaJa pamiętam przy pierwszej ciąży słyszałam bicie serca dopiero w 6 +5 a Chodziłam często z powodu pierwszej ciąży pozamacicznej
reklama
K
Katijah
Gość
Oj wierzę, że stresa masz. Najgorsza ta niepewność, ale kciuki trzymamJa kolejna mam za 3 tyg więc już będzie więcej widać mam nadzieję chociaż nie powiem stresuje się, to moja pierwsza ciąża
Kamy_czek
Fanka BB :)
Ja kolejna mam za 3 tyg więc już będzie więcej widać mam nadzieję chociaż nie powiem stresuje się, to moja pierwsza ciąża
Głowa do góry. Wszystko jest dla Ciebie nowe a uwierz że ma to swoje plusy i minusy.
Ja już bym chciała przyspieszyć czas do tego 3 trymestru . Szykowania ubranek itd. Ale nie da się.
Bym chciała żeby wszystko było dobrze, nawet nie martwi mnie ze będą nudności, senności itd tylko żeby dziecko się rozwijało a później przyszedł ten etap szykowania ubranek i oczekiwania na przyjście maleństwaGłowa do góry. Wszystko jest dla Ciebie nowe a uwierz że ma to swoje plusy i minusy.
Ja już bym chciała pszyspieszyć czas do tego 3 trymestru . Szykowania ubranek itd. Ale nie da się.
Dziewczyny czy któraś może mi powiedziec co oznaczają te liczby na zdjęciu bo ja zielona jestemJeszcze nie było bo mówił że to 5 tyg i 4 dzień to początek 6 tyg Zobacz załącznik 1144705Zobacz załącznik 1144705
lilula8891
Dziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam
K
Katijah
Gość
Ja bym poszła do innegoDziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam
Mag1503
Mam to samoA mi też kiełki urosły. Na słodkie wogóle ale codziennie mogła bym steka zjeść z sałatą z sosem vinegret. I do tego piwko 0% z sokiem. Tylko mięcho .
Inne jedzenie może dla mnie nie istnieć .
A drażnią mnie głównie małe rzeczy np. porozrzucane kapcie .
Ko
Kochana jak chcesz się uspokoić i nie masz zaufania do lekarza jak najbardziej bym poszła do innego. Dla swojego spokoju. Życze ci żeby wszytsko było ok. Ściskam mocnoDziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam
reklama
McPearl
Witam. Zostałam wzięta z zaskoczenia i wychodzi na to, że też jesteśmy na marzec. Do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Mamy już parkę, 10 i 5 lat... Kto by pomyślał... Ja na pewno nie