reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A ja znowu w szoku i zła, zero boli, zero skurczy, rano wstał i upławy brązowe z krwią ehh. Już sama nie wiem co myśleć. Może to od nadżerki która mam od kilku lat? Nic mnie nie boli, narazie brak skrzepów. Nie ciągam nic ciężkiego. Przecież nie będę latać codziennie do lekarza. Czy któraś z Waszych znajomych albo Wy same miałyście coś takiego na początku ciąży? Okres miałam 26.05, kolejny miał byc 23.06 i 21.07. więc to nie jest czas planowanej miesiączki. Ehhh. Czuje niby wewnętrzny spokój ale to może być zgubne. Biorę duphaston jak zalecił lekarz, odpoczywalam cały wieczór wczoraj. Lekarz wczoraj mówił że on nie widzi żadnego źródła krwawienia i że wszystko ok.
Moja znajoma przez 3 miesiące nie wiedziała że jest w ciąży A to przez to że dostawała co miesiąc miesiączke. Jaką i czy delikatną tego nie wiem, ale nie miała żadnych objawów. Jest bardzo szczuplutka i nic nie podejrzewała.

reklama
Witam dziewczyny , gratulacje wszystkim 😍 ja dziś w pierwsze urodzinki mojej córeczki zrobiłam test i wyszedł pozytywny 😁 bardzo chcieliśmy mała różnice wieku wiec jesteśmy bardzo szczęśliwi :) oby teraz wszystko było dobrze a termin wychodzi mi na 16 Marca :)

Tez mam dzieciątko z 2019, tylko ze z grudnia 😀 Chłopczyk, wiec teraz trzymam kciuki żeby dziewczynka wypadła 😂

A jakiej wielkości pęcherzyk? I czy był już zarodek w środku?
Jeszcze nie było bo mówił że to 5 tyg i 4 dzień to początek 6 tyg 2020-07-07-10-54-18-391.jpg
2020-07-07-10-54-18-391.jpg

Możemy sobie podać ręce mnie też na potęgę wszystko denerwuje i jedzenie jest okropnie okropne 🤣🙈

A mi też kiełki urosły. Na słodkie wogóle ale codziennie mogła bym steka zjeść z sałatą z sosem vinegret. I do tego piwko 0% z sokiem. Tylko mięcho 😂.
Inne jedzenie może dla mnie nie istnieć 🙈.
A drażnią mnie głównie małe rzeczy np. porozrzucane kapcie 😅.

reklama
Do góry