Moja znajoma przez 3 miesiące nie wiedziała że jest w ciąży A to przez to że dostawała co miesiąc miesiączke. Jaką i czy delikatną tego nie wiem, ale nie miała żadnych objawów. Jest bardzo szczuplutka i nic nie podejrzewała.A ja znowu w szoku i zła, zero boli, zero skurczy, rano wstał i upławy brązowe z krwią ehh. Już sama nie wiem co myśleć. Może to od nadżerki która mam od kilku lat? Nic mnie nie boli, narazie brak skrzepów. Nie ciągam nic ciężkiego. Przecież nie będę latać codziennie do lekarza. Czy któraś z Waszych znajomych albo Wy same miałyście coś takiego na początku ciąży? Okres miałam 26.05, kolejny miał byc 23.06 i 21.07. więc to nie jest czas planowanej miesiączki. Ehhh. Czuje niby wewnętrzny spokój ale to może być zgubne. Biorę duphaston jak zalecił lekarz, odpoczywalam cały wieczór wczoraj. Lekarz wczoraj mówił że on nie widzi żadnego źródła krwawienia i że wszystko ok.
reklama
karolinakychy
Fanka BB :)
Witam dziewczyny , gratulacje wszystkim ja dziś w pierwsze urodzinki mojej córeczki zrobiłam test i wyszedł pozytywny bardzo chcieliśmy mała różnice wieku wiec jesteśmy bardzo szczęśliwi oby teraz wszystko było dobrze a termin wychodzi mi na 16 Marca
Tez mam dzieciątko z 2019, tylko ze z grudnia Chłopczyk, wiec teraz trzymam kciuki żeby dziewczynka wypadła
Ja też syna z 2019 styczeń córka 2013 a teraz bd 2021Tez mam dzieciątko z 2019, tylko ze z grudnia Chłopczyk, wiec teraz trzymam kciuki żeby dziewczynka wypadła
K
Katijah
Gość
Jakiś dziwny śluz zauwazylam wmawiam sobie mleczny...
Jak u was w 7dpo?
Jak u was w 7dpo?
Patla9393
A jakiej wielkości pęcherzyk? I czy był już zarodek w środku?Nie było jeszcze słychać mam kolejna wizytę 24.07. A miesiączke ostatnia miałam 20.05
Ja też mam śluz Ale przezroczystyJakiś dziwny śluz zauwazylam wmawiam sobie mleczny...
Jak u was w 7dpo?
Kamy_czek
Możemy sobie podać ręce mnie też na potęgę wszystko denerwuje i jedzenie jest okropnie okropne
A mi też kiełki urosły. Na słodkie wogóle ale codziennie mogła bym steka zjeść z sałatą z sosem vinegret. I do tego piwko 0% z sokiem. Tylko mięcho .
Inne jedzenie może dla mnie nie istnieć .
A drażnią mnie głównie małe rzeczy np. porozrzucane kapcie .
K
Katijah
Gość
A mi też kiełki urosły. Na słodkie wogóle ale codziennie mogła bym steka zjeść z sałatą z sosem vinegret. I do tego piwko 0% z sokiem. Tylko mięcho .
Inne jedzenie może dla mnie nie istnieć .
A drażnią mnie głównie małe rzeczy np. porozrzucane kapcie .
reklama
K
Katijah
Gość
Ja pamiętam przy pierwszej ciąży słyszałam bicie serca dopiero w 6 +5 a Chodziłam często z powodu pierwszej ciąży pozamacicznejJeszcze nie było bo mówił że to 5 tyg i 4 dzień to początek 6 tyg Zobacz załącznik 1144705Zobacz załącznik 1144705