reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Tak do Polikliniki, tam rodziłam 2 pierwsze córy i tam miałam zabieg jak poroniłam.
Najważniejsze, że wszystko jest teraz dobrze ☺️ Pewnie liczysz na synka? Ja mam z kolei dwóch chłopaków, więc liczę na córeczkę 😁
Chodzę do lux medu więc sprzęt bardzo średni, a nawet niektóre aparaty USG kiepskie bo stare. Dzisiaj 5+5 babeczka widziała tylko pęcherzyk i ciałko

reklama
Najważniejsze, że wszystko jest teraz dobrze ☺ Pewnie liczysz na synka? Ja mam z kolei dwóch chłopaków, więc liczę na córeczkę 😁
Chodzę do lux medu więc sprzęt bardzo średni, a nawet niektóre aparaty USG kiepskie bo stare. Dzisiaj 5+5 babeczka widziała tylko pęcherzyk i ciałko
U mnie było bardzo dobrze widać ;) ale oni muszą dbać o sprzęt, bez sprzętu i fachowców by się nie utrzymali. A Ty skąd jesteś? ;)
Pewnie synuś by teraz był wymarzony, wg chińskiego kalendarza chłopak, a jak będzie się okaże, najważniejsze by było zdrowe, płeć ma drugorzędne znaczenie.

Hej dziewczyny jestem po wizycie termin niby na 2 marca ale co z tego jak od pani doktor usłyszałam że pęcherzyk jest ale bardzo mały wręcz mały jak pieprz i nie wie co z niego bedzie😔 mam zrobić betę dwa razy i resztę wyników i 20 lipca na kolejną wizytę. Jestem załamana bo już skończony 6 tydzień a tu nic powinno być już coś widać w poprzednich ciążach już na tym etapie było serduszko widać. Chyba nie mam co robić sobie nadziei 😭

Hej dziewczyny jestem po wizycie termin niby na 2 marca ale co z tego jak od pani doktor usłyszałam że pęcherzyk jest ale bardzo mały wręcz mały jak pieprz i nie wie co z niego bedzie😔 mam zrobić betę dwa razy i resztę wyników i 20 lipca na kolejną wizytę. Jestem załamana bo już skończony 6 tydzień a tu nic powinno być już coś widać w poprzednich ciążach już na tym etapie było serduszko widać. Chyba nie mam co robić sobie nadziei 😭
A może ciąża jest poprostu młodsza?

Raczej to nie możliwe współżyliśmy tylko raz w czerwcu dokładnie pamiętam 6 i to było przed owulacją. Nie było czasu w czerwcu... I też szokiem był dla mnie pozytywny test. Może sprzęt ma słaby na razie się łudzę nie chodziłam do tej lekarki z poprzednimi ciążami a musiałam teraz zmienić bo moja pani doktor nie przyjmuje.

Witajcie :) Jeszcze rok temu pisalam tu o poronieniu. Dziś, w dniu mczki , po południu ot tak zrobiłam sobie test. Staramy się, ale ostatnio jakoś na spontanie . Test dwie kreski. Poleciałam na bete 1018... na razie staram się podchodzić do tego na spokojnie. Ale.... same wiecie jak to jest.... jeśli byłoby wszystko dobrze - grono Marcowe, witajcie :)

Nie stresuj się na zapas. Ja w pierwszej ciąży co dwa tygodnie chodziłam bo pęcherzem mały i też mówili nie wiadomo co z tego będzie. A teraz mam synka i chłop jak dab. Ma swój czas wszystko. Będzie dobrze kochana

Witajcie :) Jeszcze rok temu pisalam tu o poronieniu. Dziś, w dniu mczki , po południu ot tak zrobiłam sobie test. Staramy się, ale ostatnio jakoś na spontanie . Test dwie kreski. Poleciałam na bete 1018... na razie staram się podchodzić do tego na spokojnie. Ale.... same wiecie jak to jest.... jeśli byłoby wszystko dobrze - grono Marcowe, witajcie :)
O kurcze pokaźny wynik :) gratuluje 😘 ja tez po poronieniu i również pełna obaw mam nadzieje ze tym razem będzie pięknie 🥰

reklama
Dziewczyny, które jesteście na podtrzymaniu mam pytanie. Czy Wasi lekarze mówili coś o współżycie w pierwszym trymestrze ? Mój gin w pierwszej ciąży zakazał nam do 3 miesiąca.

Do góry