reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
Ja mam 31 lat, dwójke wspaniałych dzieci. Córa 11 lat i synek 7 lat. Roznica bedzie spora, chcialam mniejsza ale nie wyszlo .
Moja córka ma obecnie 3.5 roku i jeśli się uda to różnica rocznikowo będzie 5 latJa mam 31 lat, dwójke wspaniałych dzieci. Córa 11 lat i synek 7 lat. Roznica bedzie spora, chcialam mniejsza ale nie wyszlo .
YOUstynka
Aktywna w BB
Ja jak miałam implantacje i myślałam że dostałam okres to już się u płakałam że stara jestem że chciałam do 30urodzic ale potem okazało się że to nie był jednak okres i niespodziankaJa tez 29 i czuje ze to ostatni dzwonek na pierwsza dzidzie
ja mam mutację w genie protrombiny i biorę zastrzyki od owulacji (już tydzień), jeszcze tydzień i się okaze, czy mam kontynuować czy próbować na nowo...Tez wczesniej nie zwracalam uwagi dopoki mi homocysteina wysoka nie wyszla i zaleceniem bylo zbic wlasnie kwasem foliowym, ten zwykly nie pomagal wrecz podnosil sie wynik po nim, natomiast ten mi przypasowal dlatego go caly czas biore ktoras z was miala problem z homocysteiną lub ma mutację genu PAI 1? A moze ktos bierze zastrzyki z heparyny?
Poprzednią ciąże poroniłam rok temu, dlatego teraz mam brać heparynę od owulacji a nie od testu
Marvelka89
Fanka BB :)
Tez slyszalam ze od owulacji niektore kobitki maja zalecenie, mi genetyk zalecila od pozytywnego testu... Aby sie modle czy to nie zapozno...ja mam mutację w genie protrombiny i biorę zastrzyki od owulacji (już tydzień), jeszcze tydzień i się okaze, czy mam kontynuować czy próbować na nowo...
Poprzednią ciąże poroniłam rok temu, dlatego teraz mam brać heparynę od owulacji a nie od testu
K
Katijah
Gość
Moje 14 lat i 12 więc dopiero różnica, ale fajnie bo dużo pomogą w razie czegoJa mam 31 lat, dwójke wspaniałych dzieci. Córa 11 lat i synek 7 lat. Roznica bedzie spora, chcialam mniejsza ale nie wyszlo .
reklama
6 lat i bd 2 lataA jaka masz różnice wieku u dzieci ?