Właśnie też o tym poczytałam, ale pewnie mnie to nie ominie i stres znowuPoza tym czytam forum i Przeraza mnie wszystkie te wady, źle wyniki pappa itp
reklama
K
Katijah
Gość
No właśnie.....Właśnie też o tym poczytałam, ale pewnie mnie to nie ominie i stres znowu
Kiedyś chyba nie było tyle poronień, złych wyników mutacji
Po urodzeniu pierwszego nie chciała słyszeć o kolejnym. Ale z czasem widziałam że brakuje jej rodzeństwa. Nie było specjalnych starań po prostu wpadka. A czy się uda okaże się z czasemNo nie myślałam już o 3 dziecku ale życie lubi zaskakiwać
Widzę że teraz ogólnie Duzo kobiet po 30 ma dziecko .córka najstarsza miałam 25(5.5) młodsza nie całe 30(15mcy )
Ja też już prawie 35Czyli nie będę sama po 30stce pierwsze dziecko urodziłam mając 31 i 4 miesiące. Już wtedy wydawało mi się, że stara jestem. A teraz to już kompletnie
Wiesz wydaje mi się, że były tylko nikt sprawdzał dlaczego kobieta poroniła. Poroniła to poroniła. Nikt się nie zgłębiał. Medycyna poszła do przodu i nawet mutacje genowe są wyłapywane czy to po poronieniu czy w trakcie trwania ciąży.No właśnie.....
Kiedyś chyba nie było tyle poronień, złych wyników mutacji
O to będziemy we dwieJa też już prawie 35
K
Katijah
Gość
Zrób badanie krwi...Okres spóźniał mi sie 10 dni kiedy zrobiłam w piątek i sobotę testy. Dość szybko wyszły dwie grube kreski. Czy jest jakaś możliwość że ciąży nie ma? Tak bardzo bym chciała dziecka, ale nie chcę się rozczarować.
reklama