Byłam dziś u lekarza potwierdził się test, 6 tydzień termin na 1.03Ja bym proponowała zrobić 2 razy betę hcg żeby sprawdzić przyrost, gdy będzie prawidłowy to do lekarza umówić się ok 7 tyg ciąży, teraz nie będzie prawie nic widać, bez sensu się stresować gratulacje!
reklama
YOUstynka
Aktywna w BB
Ja mam 29 i dopiero z pierwszym w ciąży także też już się czuje staroJa mam 31
Ja 35Ja mam 29 i dopiero z pierwszym w ciąży także też już się czuje staro
Mag1503
Fanka BB :)
Ja tez 29 i czuje ze to ostatni dzwonek na pierwsza dzidzieJa mam 29 i dopiero z pierwszym w ciąży także też już się czuje staro
K
Katijah
Gość
GratulujęDziewczynki pierwsze hcg w 26 dc, dzień przed terminem miesiączki Zobacz załącznik 1144354
Gratulacje małe prawdopodobieństwo żeby nie było ciąży jak testy pozytywne . Możesz iść jeszcze na betęOkres spóźniał mi sie 10 dni kiedy zrobiłam w piątek i sobotę testy. Dość szybko wyszły dwie grube kreski. Czy jest jakaś możliwość że ciąży nie ma? Tak bardzo bym chciała dziecka, ale nie chcę się rozczarować.
Spokojnie ja swoją pierwsza urodziłam po 31 urodzinach udało się po dwóch latach starańJa tez 29 i czuje ze to ostatni dzwonek na pierwsza dzidzie
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
Byłam dziś u lekarza potwierdził się test, 6 tydzień termin na 1.03
Super Było słychać już serduszko? Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?
Kamy_czek
Fanka BB :)
Ja miałam opryszczkę jakieś 2 tygodnie temu . I sobie właśnie wtedy tak pomyślałam że oho.. coś się dzieje.Hej dziewczyny ja wciąż czekam do 11 lipca wtedy powinnam dostac okres i będę robić test. Nie odczuwam żadnych objawów. Jedynie dwa dni temu wyszła mi opryszczka, myślicie ze może to być jeden z objawów czy raczej tego ze sobą nie łączyć?
Dziś skontaktowałam się z moim ginem i ustaliłam wizytę na 22 lipca, specjalnie tak bo chce już coś widzieć. I w ostatniej ciąży byłam taka dzielna że z plamieniem do pracy chodziłam i ciążę straciłam w końcu...
Ze względu na to teraz nie chce ryzykować i będę prosiła od razu o zwolnienie. Boję się i nie chcę przechodzić znowu tego samego. Jak gin potwierdzi że wszystko ok to dzieciakom powiem, w końcu nie mogę ciężarów nosić i trzeba uważać z głupawkami i czy różnymi aktywnościami. Na wycieczki rowerowe nie pojeździmy.
reklama
Nie było jeszcze słychać mam kolejna wizytę 24.07. A miesiączke ostatnia miałam 20.05Super Było słychać już serduszko? Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?