reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Hej kochane ☺ jak tam poranek?? Jak się czujecie?? Ja czuję się średnio 🤢 mam chyba jadło wstręt 🙈 w piątek wizyta mam nadzieję że zobaczę już serduszko bijące 😍
który to będzie tc? Bardzo mocno trztmam kciuki za serducho, ja idę 13.07. Szybko zaczęła dokuczać Ci ciąża, więc czuje, że wszystko u Ciebie a raczej u Was bedzie super :) Ja się martwię moim brakiem objawów :(

reklama
Dziewczynki właśnie wracam z labo i widzę ze na zleceniu mam hcg total... czyli hcg całościowe. Nie powinna być beta hcg? Czy z całościowego poznam wiek ciąży? w laboratorium powiedziałam wyraźnie beta hcg...
poniedziałek rano a ja już wkur... 😁
jeżeli masz całościowe to to samo, tylko musisz przypilnować , żeby badanie drugie zrobiły Ci również całościowe

Jak w pierwszej ciąży nic nie czułam, tak dzisiaj od rana mnie mdli, jestem osłabiona i głowa mnie boli 😀
Mnie tez lekko mdli mam wrazwniw ze codziennie bardziej, narazie nic nie smierdzi na jedzenie nie mam ochoty zadnej, za to co chwila lapie mnie glod taki jakbym nic caly dzien nie jadla. W tej chwili malosolne ogoreczki tylko wchodza tak ze smakiem😁. Spiaca nie chodze zmeczona tez nie zabardzo... Narazie jest dobrze chociaz nie powiem te mdlosci pierwszy raz tak mam. We wszystkich ciazach tak nie mialam, bardziej na zapachy bylam wyczulonaa teraz 🤮 wstaje i tak mnie trzyma do popoludnia... Nie jest to mocno uciazliwe natomiast w miare 😂

Hej :) Wszystko wskazuje na to, że do Was dołączę :) Dzisiejszy pierwszy test mnie zaskoczył, od tego czasu zrobiłam kolejne trzy i betę :) 37 dc, owu prawodopodobnie była w 23dc.

Załączniki

• 107511496_682592152587273_844762157472594117_n.jpg
    107511496_682592152587273_844762157472594117_n.jpg
    259,2 KB · Wyświetleń: 79
Hej kochane ☺ jak tam poranek?? Jak się czujecie?? Ja czuję się średnio 🤢 mam chyba jadło wstręt 🙈 w piątek wizyta mam nadzieję że zobaczę już serduszko bijące 😍
U mnie w sumie ok. Miałam wycieczki do toalety w nocy i może trochę rozdrażniona jestem. Dziś idę się zapisać do lekarza. Jeszcze nie wybrałam. Gin do którego ostatnio chodziłam pracuje w lokalnym szpitalu a tam na położniczym a tam afera z koronawirusem - trochę się boję do niego iść chociaż jest świetnym specjalistą.
I dzieciaki mi kość dają, mam już dwie dziewczyny w wieku 8 i 11 lat i z nudów po ścianach chodzą 🤦‍♀️.

Hej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.

reklama
Hej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.
Daj znać po wizycie i bądź dobrej myśli😉

Do góry