Zawsze miałam 30-31 dni, owu ok. 17-18 dnia. W tym cyklu wszystko się przesunęło i owu była dopiero w 23 dniu. Także sama nie do końca byłam pewna kiedy testować i na nic się w tym miesiącu nie nastawiałam. A tu taka niespodziankaGratulacje, A jakie długie masz cykle ?
reklama
Total to jest beta Hcg także spokojnie dowiesz się o wartości i tygodniu ciążyDziewczynki właśnie wracam z labo i widzę ze na zleceniu mam hcg total... czyli hcg całościowe. Nie powinna być beta hcg? Czy z całościowego poznam wiek ciąży? w laboratorium powiedziałam wyraźnie beta hcg...
poniedziałek rano a ja już wkur...
Od tamtego tygodnia przyjmuje metylowany kwas foliowy i jodid.Bierzecie dziewczyny jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?
K
Katijah
Gość
A czy w femibion 0 jest metylowany kwas foliowy?
Jeszcze tylko poczekać do jutra i będę spokojniejsza. Jutro pierwsze usg więc się okaże czy wszystko jest w porządku. Dziś zrobiłam badania, więc część już będzie jutro na wizycie a reszta tzw wysyłkowa więc się dłużej poczeka. Stres jest ogromny mimo że to druga ciąża
Ja biorę Profolium
Robaczek_w
Fanka BB :)
Przed ciążą pomagał mi zakwas z buraków.Czy macie dziewczyny zaparcia? Tak mnie az sciska chodzic nie moge jak mnie zlapie... Na 100 ‰ to zaparcia, normalnie po kiszonej tak mialam
Osobiście biorę Profolium wg zaleceń endokrynologa. Z tego co przejrzałam skład Femibionu jest tylko zwykła postać kwasu foliowego.A czy w femibion 0 jest metylowany kwas foliowy?
Robaczek_w
Fanka BB :)
Ja mam dziwne uczucie podczas kichania jak bym balonik z wodą miała, który podskakuje. Dziwne te objawy ciążowe. Najgorsze są mdłości 24/h I to od samego samego początku.
reklama
K
Katijah
Gość
Kurczę mi endokrynolog zlecil wlasnie ten femibion bo tam jest jod.... A jaka jest różnica między kwasem zwykłym a tym mwtynowym?Osobiście biorę Profolium wg zaleceń endokrynologa. Z tego co przejrzałam skład Femibionu jest tylko zwykła postać kwasu foliowego.