reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczynki właśnie wracam z labo i widzę ze na zleceniu mam hcg total... czyli hcg całościowe. Nie powinna być beta hcg? Czy z całościowego poznam wiek ciąży? w laboratorium powiedziałam wyraźnie beta hcg...
poniedziałek rano a ja już wkur... 😁

Dziewczynki właśnie wracam z labo i widzę ze na zleceniu mam hcg total... czyli hcg całościowe. Nie powinna być beta hcg? Czy z całościowego poznam wiek ciąży? w laboratorium powiedziałam wyraźnie beta hcg...
poniedziałek rano a ja już wkur... 😁
Nie mam pojęcia 🤷‍♀️

A tak z ciekawości, to była ciąża z synkiem czy corcią? [emoji846]
Wtedy niestety nie zdążyłam się dowiedziec 😒, ale mam syna i corke i moge powiedziec ze z coreczka na slodkie a z synkiem fast foody i slone ostre 😂 ogolnie lepiej sie czulam z synem, mniej mdlosci zapachy nie draznily 😜 ja mam nadzieje ze bede odwiedzac codziennie kibelek 🤮 😂😂

@WiktoriaG witaj :) piekny masz termin, w moje urodziny :D
@YOUstynka w 4+6 pewnie bedzie widac pecherzyk, a czemu idziesz tak wczesnie?

U mnie dzis 5+0 i mysle na kiedy sie umowić, ale chyba na koniec lipca, to by bylo kolo 8 tygodnia, wtedy juz wszystko ladnie widac. Bety tez nie badam, bo nic to nie zmieni. W pierwszej ciazy zbadalam bete, fajnie przyrastala a i tak sie ciaza zatrzymala w 8-9 tygodniu, wiec w drugiej nie badalam i poszlam do gina w 7 tyg i teraz planuje tak samo.
Idę bo to moja pierwsza ciąża i wiadomo jestem trochę spanikowana 😂 a mam dodatkowe ubezpieczenie i mogę chodzić nawet co tydzień także nic nie tracę. Poza tym chce wiedzieć co mi powie bo moja praca wydaje mi się trochę niebezpieczna w obecnym czasie.

Idę bo to moja pierwsza ciąża i wiadomo jestem trochę spanikowana [emoji23] a mam dodatkowe ubezpieczenie i mogę chodzić nawet co tydzień także nic nie tracę. Poza tym chce wiedzieć co mi powie bo moja praca wydaje mi się trochę niebezpieczna w obecnym czasie.
Aaaa rozumiem :D to pewnie, jak masz mozliwosc to korzystaj :)

reklama
Do góry