K
Katijah
Gość
Co sobie wmówiłam objawy ciąży zaraz po zapłodnieniu teraz trochę osttglam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęciaDziewczynki właśnie wracam z labo i widzę ze na zleceniu mam hcg total... czyli hcg całościowe. Nie powinna być beta hcg? Czy z całościowego poznam wiek ciąży? w laboratorium powiedziałam wyraźnie beta hcg...
poniedziałek rano a ja już wkur...
Wtedy niestety nie zdążyłam się dowiedziec , ale mam syna i corke i moge powiedziec ze z coreczka na slodkie a z synkiem fast foody i slone ostre ogolnie lepiej sie czulam z synem, mniej mdlosci zapachy nie draznily ja mam nadzieje ze bede odwiedzac codziennie kibelekA tak z ciekawości, to była ciąża z synkiem czy corcią? [emoji846]
Przeraza mnie ciaza pozamaciczna a mialas jakies jej objawy?Hej nowe ciężarówki.
Ja też będę chciała umówić się do ginekologa jak coś na początku zobaczyć pęcherzyk, ponieważ jedna ciąża pozamaciczna była u mnie...
Idę bo to moja pierwsza ciąża i wiadomo jestem trochę spanikowana a mam dodatkowe ubezpieczenie i mogę chodzić nawet co tydzień także nic nie tracę. Poza tym chce wiedzieć co mi powie bo moja praca wydaje mi się trochę niebezpieczna w obecnym czasie.@WiktoriaG witaj piekny masz termin, w moje urodziny
@YOUstynka w 4+6 pewnie bedzie widac pecherzyk, a czemu idziesz tak wczesnie?
U mnie dzis 5+0 i mysle na kiedy sie umowić, ale chyba na koniec lipca, to by bylo kolo 8 tygodnia, wtedy juz wszystko ladnie widac. Bety tez nie badam, bo nic to nie zmieni. W pierwszej ciazy zbadalam bete, fajnie przyrastala a i tak sie ciaza zatrzymala w 8-9 tygodniu, wiec w drugiej nie badalam i poszlam do gina w 7 tyg i teraz planuje tak samo.
Aaaa rozumiem to pewnie, jak masz mozliwosc to korzystajIdę bo to moja pierwsza ciąża i wiadomo jestem trochę spanikowana [emoji23] a mam dodatkowe ubezpieczenie i mogę chodzić nawet co tydzień także nic nie tracę. Poza tym chce wiedzieć co mi powie bo moja praca wydaje mi się trochę niebezpieczna w obecnym czasie.
Od razu plamienia, a potem ból tępy, drętwiały mi nogi i ból po lewej stroniePrzeraza mnie ciaza pozamaciczna a mialas jakies jej objawy?
Ja mam na razie tylko lekkie mdłości ale wilczy apetyt do tego. Pewnie większe atrakcje dopiero przede mną trzymam kciuki zaHej kochane jak tam poranek?? Jak się czujecie?? Ja czuję się średnio mam chyba jadło wstręt w piątek wizyta mam nadzieję że zobaczę już serduszko bijące