reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.
mocno trzymam kciuki za pozytywne wieści
znam mnóstwo dziewczyn które plamiły w ciązy( i tu na forum i moje dwie przyjaciółk)i i wszystko było ok czego i Tobie życzę

Czy macie dziewczyny zaparcia? Tak mnie az sciska chodzic nie moge jak mnie zlapie... Na 100 ‰ to zaparcia, normalnie po kiszonej tak mialam 🤭

Dziewczyny jestem dopiero w 21 dc, nie jestem pewna czy się udało czy nie. Choć mam ogromną nadzieję. Ale czy miałyście może mniej więcej w podobnym czasie po owulacji delikatne bóle podbrzusza ? Niby tak jak jajniki Ale bliżej środka

Hej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.
Daj nam znać, oczywiście kciuki trzymamy

reklama
Dziewczyny jestem dopiero w 21 dc, nie jestem pewna czy się udało czy nie. Choć mam ogromną nadzieję. Ale czy miałyście może mniej więcej w podobnym czasie po owulacji delikatne bóle podbrzusza ? Niby tak jak jajniki Ale bliżej środka
Ja jestem w 20 dc i mam uderzenia gorąca od wczoraj 🙈 ech urojone?
Mnie delikatnie kłuje jajnik z którego była owulacja....

Do góry