reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.
mocno trzymam kciuki za pozytywne wieści
znam mnóstwo dziewczyn które plamiły w ciązy( i tu na forum i moje dwie przyjaciółk)i i wszystko było ok czego i Tobie życzę

Czy macie dziewczyny zaparcia? Tak mnie az sciska chodzic nie moge jak mnie zlapie... Na 100 ‰ to zaparcia, normalnie po kiszonej tak mialam 🤭

Dziewczyny jestem dopiero w 21 dc, nie jestem pewna czy się udało czy nie. Choć mam ogromną nadzieję. Ale czy miałyście może mniej więcej w podobnym czasie po owulacji delikatne bóle podbrzusza ? Niby tak jak jajniki Ale bliżej środka

Hej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.
Daj nam znać, oczywiście kciuki trzymamy

reklama
Dziewczyny jestem dopiero w 21 dc, nie jestem pewna czy się udało czy nie. Choć mam ogromną nadzieję. Ale czy miałyście może mniej więcej w podobnym czasie po owulacji delikatne bóle podbrzusza ? Niby tak jak jajniki Ale bliżej środka
Ja jestem w 20 dc i mam uderzenia gorąca od wczoraj 🙈 ech urojone?
Mnie delikatnie kłuje jajnik z którego była owulacja....

Do góry