Ciezko o dobre myśli ale będzie co ma być.Daj znać po wizycie i bądź dobrej myśli
reklama
mocno trzymam kciuki za pozytywne wieściHej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.
znam mnóstwo dziewczyn które plamiły w ciązy( i tu na forum i moje dwie przyjaciółk)i i wszystko było ok czego i Tobie życzę
YOUstynka
Aktywna w BB
Gratulacje! Jak się czujesz?Hej Wszystko wskazuje na to, że do Was dołączę Dzisiejszy pierwszy test mnie zaskoczył, od tego czasu zrobiłam kolejne trzy i betę 37 dc, owu prawodopodobnie była w 23dc.
YOUstynka
Aktywna w BB
Ja biorę Wit d i k2, b complex, viridian antyoksydantyBierzecie dziewczyny jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?
Marvelka89
Fanka BB :)
Czy macie dziewczyny zaparcia? Tak mnie az sciska chodzic nie moge jak mnie zlapie... Na 100 ‰ to zaparcia, normalnie po kiszonej tak mialam
Gratulacje, A jakie długie masz cykle ?Hej Wszystko wskazuje na to, że do Was dołączę Dzisiejszy pierwszy test mnie zaskoczył, od tego czasu zrobiłam kolejne trzy i betę 37 dc, owu prawodopodobnie była w 23dc.
Dziewczyny jestem dopiero w 21 dc, nie jestem pewna czy się udało czy nie. Choć mam ogromną nadzieję. Ale czy miałyście może mniej więcej w podobnym czasie po owulacji delikatne bóle podbrzusza ? Niby tak jak jajniki Ale bliżej środka
K
Katijah
Gość
Daj nam znać, oczywiście kciuki trzymamyHej kochane, u mnie poranek nerwowy. Rano obudziłam się z brązowym plamieniem. Wzielam 1tbl. Duphaston, odpuściłam dziś prace i oczywiście przyspieszyłam wizytę na dziś. Mam stresa jak cholera, ale postanowiłam przyjąć informacje o sytuacji na klatę. Jeśli jest wszystko ok to tylko sie uspokoję, a jeśli coś nie tak to lepiej teraz niż później. Mdłości dalej mnie męczą. Mam zaparcia więc może z tych zaparć krewka puściła. Tak czy siak dowiem się za 2,5h. Czytałam też trochę o poziomie progesteronu i pogadam dziś z lekarzem, bo jest za niski, niby w górnej granicy wg norm laboratorium w którym robiłam, ale może zaleci mi coś dodatkowego.
K
Katijah
Gość
GratulujęHej Wszystko wskazuje na to, że do Was dołączę Dzisiejszy pierwszy test mnie zaskoczył, od tego czasu zrobiłam kolejne trzy i betę 37 dc, owu prawodopodobnie była w 23dc.
reklama
K
Katijah
Gość
Ja jestem w 20 dc i mam uderzenia gorąca od wczoraj ech urojone?Dziewczyny jestem dopiero w 21 dc, nie jestem pewna czy się udało czy nie. Choć mam ogromną nadzieję. Ale czy miałyście może mniej więcej w podobnym czasie po owulacji delikatne bóle podbrzusza ? Niby tak jak jajniki Ale bliżej środka
Mnie delikatnie kłuje jajnik z którego była owulacja....