Marvelka89
Fanka BB :)
Wysoka homocysteina 22 przy normie do 6. Robilam badania genetyczne takiw w pakiecie podstawowe i wyszlo mi mutacja PAI1. Wszystko to jeat zwiazane z krzeliwością krwi. Zarowno Pani genwtyk z ktora mialam konsultacje telwfoniczna jak i moj gin stwierdzili jednoznacznie ze wina lezy wlasnie tu. Od pol roku biore rozne witaminy i przedewszystkim acard 75 jak i kwas foliowy nienetylowany. Wyniki mi sie poprawily do normy. Teraz jak najszybciej po recepte na heparyne musze isc. Takie mam zalecenia z dwoch stron. I tylko modle sie zeby zdarzyc, dlatego tez tak szybko testy robilam tylko z czwartku wynik z labo mialam <0.1 ale cos mnie podkusilo na testy bo pomyslalam ze moze byc za wczesnie i za dwa dni juz test pozytywny . A Ty robilas jakies badania czy nie mialas wskazan? Mnie lekarz na poczatku zbywal ze to zdarza sie itp. Ale sama na wlasna reke szukalam. Pozniej mi przyznal racje ze warto robic badania tego typu.Gratulacje A Jeśli można wiedzieć co było przyczyną poronień ? Ja pierwszą ciążę byłam na podtrzymaniu (duphaston ) kolejną poroniłam. I teraz jeśli się uda to pewnie też dostanę duphaston